Hilalceyhan Arkadaşlar çiğ köfte düşük mü? Yapıyor ben 5 aylık hamileyim az önce yedim ama sonra da içime kurt düştü🤔🤔
Sebahat42 Hilalceyhan yok cnm bişey olmaz cok fazla acı olmamasına dıkkat et doktor öle demiştı bıde içinde cig et olmasın.rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın😊
BeyzZaA Hilalceyhan herşeye evham yapmamak lazım kendine zarar verirsin çiğ et olmamalı dışarıdakilerde genelde olmuyo bol acılıda yedim herşeyi bol baharatlıda bişey olmaz inşallah korkma
Efuli53 Hilalceyhan ne alakası var ben 6aylık gebeyim her ay en az ıkı kere yiyorum bak gene canım çekti 😂😂
KirazKahveBlog Canım hamilelikte çiğ et yemek ya da dokunmak toksoplazöa diye bir hastalığa yol açabiliyor. Bebişler için tehlikeli bir hastalık, o yüzden bir daha yeme ama düşüğe yol açmaz.
BMH Hilalceyhan düşüğü duymadım da çok yersen yada her gün falan ödem yapıyor kuzenimin ayakları bile kocaman olmuştu ayakkabı giyemiyordu
[silindi] Hilalceyhan Hiç duymadım canım ilk defa senden duyuyorum hamileliğimin ilk başlarında çok yedim birşey olmadı Allah'ın izniyle halada yiyorum ara sıra 37 haftalığım mesela 😌 içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz 😌
KirazKahveBlog Bebebebe doktorunuz uyarmadı mı ? Bana ilk zamanımda söylemişti ben hep eldiven kullandım. Zor bişey değil, hamilelik boyunca birazcık dikkat etmek lazım 🙃
Hilalceyhan Anladım teşekkür ederim hepinize saolun cevaplarınız için internette okudum Bnde aslında bişey olmıycağınını biliyorum ama internette okuyunca bi sormak istedim ☺️☺️
Civcivimm Hilalceyhan fazla acılı olmasın basur kabızlıkla uğraşmak zorunda kalırsın çok sık acı yersin onun dışında bi sakıncası yok