KuzeyinAnnesi10 sdkshn bugün ve yarını değerlendir canım pik olacak gibi duruyor yarın tam olur ama zaten sperm 1 2 gün boyunca içeride canlı kalabilir sen yine bugünle yarını değerlendir
fizikcianne sdkshn yok canım daha pik değil ama 1-2 güne kesin olur. Pik olmadan 1-2 gün önceside çok önemli. Sperm 72 saat yaşadığı için. O yüzden bugünü ve yarını da kesin değerlendirin
mombarbie_ sdkshn olmuş canım bugünle birlikte 3 gün degerlendir yarin çatlama olmazsa 3 tane havuç ye
sdkshn KuzeyinAnnesi10 Tamam canım teşekkür ederimm 🤗 2 aydır deniyorum ilk defa koyulaşmaya başladı heyecanlandım
sdkshn mombarbie_ Teşekkğr ederim canım 🤗 havuç ilk defa duydum sanki hissetmiş gibi de bugün bir sürü havuç aldım ama 🙈
mombarbie_ sdkshn bende tuttu ilk gün pikti 2.gunde pik görünce 3 tane havuç yedim ertesi gün çatlama oldu
Sennnnnnn sdkshn 16.10 da yumurtlama dönemim bitti ovalasyon testi ile yumurtlama dönemimi hesapladım bu ay sol yumurtaligim da 4 gündür ağrı var hiç bir şekilde geçmiyor sürekli uyku halindeyim kan testi versem acaba belli olur mu.
sdkshn Sennnnnnn Henüz belli olmaz sanırım canım yumurtlamadan sonra 14 gün geçmesi gerekiyor sanırım ancak belli oluyor diye biliyorum ama böyle 7-8 gün sonra kan testlerinde çıkıyor
sdkshn Galiba adet oluyorum ama yumurtlama dönemim adet dönemimle beraber oluyor ben nasıl hamile kalıcam 🥺
sdkshn Meryemim_ evet şuan hafif bir şekilde kanamam gelmeye başladı toz pembe gibi sadece sildiğimde 🥺
Meryemim_ sdkshn adet mi oldun anlamadim ki test varmi elinde hamilelik ben hamile oldugumda pik gostermisti
sdkshn Meryemim_ Regl bitiminden beri ovulasyon testiyle takip ediyorum hiç pik olmadı tam pik oldu ama reglim başladı regl olmuşken hamile kalınır mı yumurtlamayı değerlendirebilir miyim 🥺
seymanuryldrm sdkshn canım o yumurtlama kanaması da olabilir bende de ameliyat olmadan önce oluyordu değerlendir yine de iki adet arası 15 günden fazla değilse özür oluyor zaten
sdkshn Meryemim_ Evet biliyorum canım 😔 yumurtlamayı nasıl değiştirebilirim ki benim hep böyle oluyor doktorlar da hep doğum kontrol hapı veriyorlar