Seymom Selamm; ben yeni doğan, 0-3 aldım sadece. Acaba şimdiden 3-6 ve 6-9 alıyor musunuz? Yoksa zamanı yaklaştığında mı alıcaksınız
NewMomm1 Seymom 0-3 aldım 3-6 ay aldım onun dışında bir şey almadım. Çok kıyafet de alma gereği duymadım büyüdükçe alırım sonuçta doğurunca avmler iflas etmiyor gider alırız😂
KuzeyinAnnesi10 Seymom 1 yaşa kadar aldım ben canım 12 18 bile var beğendiğim şeyleri aldım kış bebeği bide ihtiyaç oldukça çıkıp alması da zor almışken toplu aldım hep
aslanprenses_ Seymom ben almadım 3-6 ayı da bebek hemen büyür diye aldım. Oda annesi babası gibi uzun olursa diye aldım yani.
mombarbie_ Seymom bebeğim şubat bebeği olucak sadece 2 3 ay soğuk göreceği için 0-3 1-3 aylık alıyorum geri kalanına nisanda bakicam 😌
Cerenbelis1 mombarbie_ benim bebeğimde Ocak sonu şubat başı gibi yenidoğan ve 0-3 ay aldım 3-6 ay yaza mı gelir yoksa kilolu olurda baharda mı giyer bilemediğim için almadım doğduktan sonra alınır diye düşündüm
Kahverengi Seymom ufakdıkca kiyafetler alırsın şimdiden nasıl kilo alıcak bilemiyorsun iri yapılımı yoksa zayıfmı belli değil o yüzden şimdi aldıkların yeter bence ben öğle yaptım ilk bebeğimde şimdi yine hamileyim yine aynısını yapacağım
monarosamommy Seymom bende bir hurçtan fazla bebek kıyafetleri vardı 2021 de almıştım 0-3 aylık bugün baktım hepsine 2 sene oldu onları alalı etiketlerini söktüm bugün buarada 2 sene önce Herşey gerçekten çok ucuzmuş onu fark ettim 1 tane hastane çıkışı almışım 110 tl ye 10 lu parça şaşırdım şuan piyasada bu fiayata birsey bulmak çok zor hepside ebebek’ten aldık şimdide bir kaç parça 3-6 aylık alalım dedik bebek kaç kilo doğar bilmiyorum kenarda bulunsun Kasım sonu doğum Allahın izniyle Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Melike_02 Seymom en kararsız kaldığım konu bu yaa. 0-3 alıyorum gözüme çok küçük geliyor 0-6 alayım diyorum bu sefer gözüme yine büyük gözüküyor 😂😂 kafayı yicem
Seydaa123456 Ben 1 hatta 2 yasına kadar aldım montu botu vs cünkü inanılmaz zamlanıyo 2 ay önce 500 e aldıgım mont suan 1200 olmus ne kadar alırsam kardır diyorum
crazymommy Seymom Benim yiğenim doğdu henüz 2 aylık ama şuan 3-6 aylıklar zor oluyor. Çünkü çoğu firma küçük üretiyor. Ve çok kilolu bi bebek de değil. Yakında 6-9 aylık giymeye başlar. Bence kesinlikle 0-3 almayın çok fazla. Büyük olsa giyiliyor bi şekilde ama küçük olunca çöp oluyor bazı kıyafetleri 2-3 kez giydiriyorsun ve olmuyor artık bizzat şahit oldum
mombarbie_ Cerenbelis1 en mantıklısı bende aynı düşünceyle ilerliyorum bana benzerse minyon babaya benzerse iri kemikli bir bebek ve aldığım şeyleri üzerine tutarak almak istiyorum zaten Nisan gibi 40imiz çıkıyor 40imiz çıkınca alışverişe gideriz gönlümüzce aliriz
Seymom mombarbie_ benim de aynı aylara denk geliyor mart doğum, nisanda 40 ı çıkıcak inş. Kısa kollu ve uzun kollu zıbın aldım üstüne de yeni doğan ve 0-3 uzun kollu tulumlar aldım. Uyku tulumu aldınız mı uyurken nasıl giydireceğim bilemiyorum.
Aylimmm Seymom 1 yaşına kadar aldım. 12-18 ayda aldım çünkü yazdaydik gezerken beğendiklerim oldu o ayları da aldım yaza giyer diye ilk bahara falan. Ama çok değil 2 3 takım aklimda kalmasın diye.
Serapkoc Ben 0-3 , 1-3, 3-6 , 6-9 , 9-12 ye kadar her yaştan en az 5,6 adet giysi aldım . Bebeğimle daha fazla ilgilenebilmek için , her fırsatta giysi bakmak zor olur diye şimdiden 1 yaşa kadar idare edecek kadar aldım😇
skrbsrl Seymom bebeğimin boyu uzun olacak gibi duruyor, eşim ve bende uzunuz bende en başta Bi kaç parça yenidogan almistim onlar haricinde 3 ay aldim, 6 ay ve 9 ay da aldim yazın giyer diye çünkü yazın 4 aylık filan olucak anca olur diye dusunuyorum😄 daha sonrası için de bakıyorum ama bulduğum hoşuma giden bir şey olursa alırım çünkü her gün zam geluyor
minimix Seymom 9 aya kadar aldım ben de. Bazen inanılmaz indirimler oluyo önce ihtiyaçlarımı alıyorum sonra ne kadar bütçem kalmışsa 1-2 indirimde şeyler yakalayıp alıyorum 30 TL ye bile t shirtler şortlar var bi daha bu kadar uyguna alamam diye ekliyorum 1-2 diye diye oldu
_tuuggcce_ Seymom merhaba, 3-6 alın bence. 2 aylığız 3-6 aylık giyiyoruz. Tabii abartmadan alın, ihtiyaç oldukça alırsınız
Nuraslanklc Seymom 3-6 ya kadar yeterli ay belki çocuk minyon olacak 1 yaşında olup 9 ay kıyafeti giyen çocuk gördüm gerek yok yani birde hediye falan çok geliyor ilk 6 ayını kurtaracak kadar alsan yeterli kıyafet yerine ıslak mendil yada bez stoklayin en iyisi 🤣