Ervaa35 Hazalaskin oğluma evliliğimin 3. Senesinde hamile kaldım düşün olmadı pkoluyum diye neyse doğumdan sonra 3 bucuk sene korunduk tatile gittik sadece 2 kere mi ne eşim dikkat etmedi prezervatif takmadı ikimizde aynı şeyi söyledik nasıl olsa ilki olmadı 2 kereden mi tutcak güldük ve sonuç 4 aylık hamileyim😂😂
Basakcim Esrahmet nasıl oluyor şansa yumurtlama gününe mi denk geliyor acaba 😅 yoksa ihtimal çok düşük değil mi yahu
Esrahmet Basakcim evet 😁 ilk kızımda ilk gece hamile kaldım yumurtlama günüme denk gelmiş bilemedim . Sonra hep takip ettim 3 ay önce doğum yaptım artık deneyelim belki hemen olmaz dedik onda da yumurtlama günüme denk geldi o gün hamile kalmisim elimden gelse çimento dökeceğim oraya 🤣🤣
Basakcim Esrahmet benim 19 aylık bebeğin var şimdi ikinci çocuğu istiyorum ama doğumdan sonra sadece 2 kere regli oldum. En son hatta haziranda. Bu aya kadar hep ger çekilme yöntemiyle korunduk hamilelik olmadı. Bu ay 3 kere korunmasız ilişkimiz oldu yaklaşık 10 gün önce. Hiç ihtimal vermiyorum yumurtlama olduğuna bile ama bi umut hevesleniyorum işte belki diye. Çünkü ortada ne adet var ve yumurtlama tarihi var boşa sıkılmış kurşun gibi yani 😂 dün test yaptım sanki hayal meyal var gibi ama bana öyle geliyorda olabilir😂 Darısı başıma inşallah 3 ilişkiden biri tutar belki kısmet 😁
Basakcim Esrahmet 2 gün önce yapmışım yani ilişkiden 10 gün sonra . Haftasonu bidaha denicem şansımı test alıp 😂
MorKelebek54 Hazalaskin bazi kazalar cok guzel sonuclar verir kuzum. Kimse kimseyi bu konuda linclemez rabbim ol demis olmus kaderinizde varmis demek ki kuzum. Rabbim saglikla kicagina almayi nasip etsin. Hem bak ikinci bebis gelicek ilkine arkadas olur ki buyuk olan da zaten cok kucuk degil 16 aylik yani bence iyi olmus beraber buyurler hemde sen istemessen bida diger korunma yontemlerini denersiniz.
Livanur22 Hazalaskin ilk başlarda öyle hissediyor insan beklemediği için ama rabbim vermiş üzülmek olmaz, hem bebek sevmeyi özlemiş olman gerekir ben çok özledim minik minik eller ayaklar😊😊 kızımında abla olucak olması aşırı mutlu ediyo
Rynryn Bende hala şaşkınım oğlum 3yaşına yeni girdi şu an çocuk düşünmüyorduk bu zmna kadar prezervatif le korunduk yine aynı şekilde korunmasız ilişkim olmadı amaa süpriizzz 😅 test pozitif çıktı yarın kan vermeye gidicem bakalım nasip
MelikeD Hayırlı olsun, sıkmayın canınızı minik gelmek istemiş, kardeşiyle iki yaş olur aralarında güzel de oynarlar üç yıl sonra onların birlikte oynadıklarını görünce iyi ki dersiniz 💜
MomsE Hazalaskin hayırlı olsun böyle olması gerekiyormuş olmuş :) zor hamile kalıyorum demişsiniz ama bakın Allah sizi üzmeden bir evlat daha vermiş gayette yetebilirsiniz ikisine de ikiz bebiş gibi düşünün 🧿
Bimiyendis Hazalaskin pcoslarda doğum kontrol ilaçlarından sonra hamile kalma ihtimali daha yüksek oluyor rahim içi temizlenip hormonlar dengeye girdiği için. Rahim incelmesi var dediyse doktor kontrolüne gitmelisin mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun. Belki kimyasal gebeliktir,kontrole gitmeden bilemezsin
Hazalaskin Bimiyendis doktorumu aradım kimyasal gebelik bu kadar uzun sürmez dedi 10 gün geciktim ilk fırsatta gidicem randevum haftaya
Hazalaskin Bimiyendis bide 3,5 sene aralıksız dkh kullandım sonra gebelik oluşmadı uzun süre ilk bebeğimde o yüzden öyle söyledim
CemrePektas Hazalaskin biz de 11 ay önce sadece 1 gece korunmadık 😂 şuan pusette uyuyor 😂 kasmayın ya, hayırlısı buymuş. Bakabilecek maddi gücünüz ve sabrınız varsa gerisi hallolur. Birlikte büyür giderler.