Yasemin_bilgili Haftaya perşembeye kadar bebek gelemezse cuma günü suni sancı vericek. Sizin nasıl doğumunuz oldu
Btl-Als Yasemin_bilgili 2 Tane doğurdum ikiside suniydi inşallah kendi sancın gelir şimdi 3 hamileyim bende kendi sancım olsun istiyorum
Mavij Yasemin_bilgili benim sata göre 38+2 ama ultrasona göre 40 hafta filan kilosu 37 haftamda 3500 dü şimdi 3800 filan olmuştur devlet takipliyim normal diyor garın kontrolüm var normale zorlarsa özele geçiş yapıcam ondan kilosunu sordum bebeğinizin
Seymabc Yasemin_bilgili pazartesiye kadar gelmezse bana da aynı şekilde dedi doktorum ilk doğumum bakalım nasıl olacak
Yasemin_bilgili Mavij banada doktor çok kilolu olursa doğuramazsın dedi şuan 38+4 3 kilosu iyi dedi hani 3 buçuk falan iyi de 4 kilo olduğu zaman doğuramam bencede bünyeyle alakalı bence
Ceroooss Benim İlk doğumun suni sancı ile oldu 4 saatte doğurdum Bol bol yürüyüş yaptım pilates topuyla hareket ettim Squat yaptım kolay doğduKorkmayın evet biraz ağrılı ama geçiyor
Hg-ygthmz- Yasemin_bilgili suni sancı çok zor ben ilk kimzimda verdiler mahfoldum vallah insaalah sizinki rahat olur rabbim bı sesdekurtarsin