Kubrabaytekin Arkadaşlar hamileyken diş doktoruna giden oldumu ? Tedavi yapılıyor mu bilen var mı. 8.ayimdayim bugün dişimin yarısı kırıldı. Gitsem tedavi olur mu
Jesca Kubrabaytekin çok zorunda olmadığın sürece gitme bence..ama gitmek istiyorsan da kadın doğum doktorunla gorusmelisin eğer izin verirse diş doktoru müdahale eder😊
Faymer1 Kubrabaytekin ilk 3 ay son 3 ay önerilmiyor bir müdahele yapılmıyor ben 5 aylıkken kanal tedavisi yaptım anestezi kullanmadı ya canlı canlı dayamadık resmen çok kötüydü😔şuan 34 haftalığım biran önce doğurayımda diş tedavime başlıyayım artık ağrılarına dayanamıyorum 🥺
Mmnj Kubrabaytekin iç sesim oldun resmen 8 aylıgım disimin ucu kırıldı geldi elimde gitmedim ben dr felan görünür yerde deil kırıgım ama mutlaka dogumdam sonra birz toparlanym hemen gidecegim kanal tedavilerim dolgularım var
23kubra23 Kubrabaytekin ay benim çok ağrıyordu iki kez iğne yaptı bıraktı sonra bekletti üç yerden daha yaptı iki gün sonra servikal kısalığım oldu operasyon geçirdim şimdide 20 lik dişim kırılırdı ne yapacağımı bilmiyorum ağrıyınca dayanılacak gibi ağrımıyor
Kubrabaytekin Jesca şuan ağrım falan yokta belki dolguyla kurtulabilir diye gideyim dedim ama o zaman hiç gitmeyim. Teşekkür ederim yanıtınız için 🙏
Kubrabaytekin Faymer1 sizede çok geçmiş olsun annelerin işi ne kadar zor ya. Benim erken doğum riskim var daha sıkıntılı o zaman bende doğumu bekleyim
Mmnj Benmde dolgularım olcak kanal tedavim var dışım ağrıyor gtmek istemiyorum fıraca ve tuzlu su garagara idare ediyorum evde dogumdan sonra kendi toparlaym hemen gidecegim dr koşa koşa
Kubrabaytekin Mmnj çok geçmiş olsun. Benim yarısı kırıldı daha önce dolgu yapılmıştı. Orasının boş kalmasından korkuyorum açıkçası yoksa bı şekilde sabır ederim dedim de. Mecbur bekleyeceğim artık bebeğim iyi olsunda
Kubrabaytekin 23kubra23 hadi ya o kadar etkiliyor demekki. Sabretmekten başka çare yok sanırım. İnşallah sizinde ağrınız olmaz