Neslibt72 Samye18 anlatılmaz yaşanır bir şey. Sonu cennet bir şey 🐣 sabrın sonu selamet diyip çekilen bir şey.. sancıya odaklanmamak lazım düşünüp kafaya takmadan sadece bebişe odaklanmak lazım
BetulGGD Samye18 henüz doğum yapmadım 38+5’deyim 3 gündür ara ara şiddetli sancım var tarif ettim doğum sancısı dediler bana. Regl sancısının çok daha şiddetlisi karnında belinde ve kasıklarında net hissediliyor nefes aldırmayan ve soğuk soğuk terleten bir sancı. Geldi mi yerinde duramıyorsun öyle söyleyeyim. En son nst de 100 civarı sancım çıktığında bile böyle hissetmemiştim gece 05.37’de korkunç bir şekilde uykumdan uyandırdı öyle bir sancı 🤷🏻♀️
Esracmmm Samye18 ben daha yapmadım ama çok sordum hep dedikleri açılman 5 cm i bulunca başlayan regl nin biraz daha şiddetlisi ve 5 dk da bir gelen şiddeti varmış belden kasıklara karnına doğru geliyormuş genelde ama bence çok bunlara bakma çünkü herkesin ağrı eşiği farklı sana çok gelmez başkası dayanılmaz der kendini sadece bu bi doğumun parçası ve olması gereken bişey az ya da çok geçicek sonuçta bebeğine giden yolda son süreç heyecanına odaklan ağrı gelir geçer öyle düşün
Merve1414 Samye18 belinizden kasıklarına vuran yatsan dinlensen yurucem ne yaparsan yap geçmeyen ve zaman geçtikçe sıklaşan şiddetlenen ağrı gerçek sancı korkma düşünme ağrılarını suguat yaparak karşıla ilk dogumda çok bagirmistim hastanedeyken 2. Çok rahat olmuştu sancilarimi daha iyi konturol ediyordum ve bağırıyodum
Esracmmm BetulGGD çok sağol yani insan böyle mi anlatır biraz düşünceli olsanıza doğum yapmamış ve belli ki merak ediyo endişeli biraz anlayış
BetulGGD Esracmmm pardon da doğum sancısı nasıl diye sormuş aa çok güzel güllük gülistanlık mı deseydim herkes çok şiddetli bir ağrı olduğunu biliyor zaten allahım akıl fikir ya gerçekten
busraayksll BetulGGD ay burda herkes yalan söylese gerçeğini yaşayınca travma olur yazık değil midnhddhhssjsjsj
Esracmmm BetulGGD bunu dayanılmaz çok kötü yandım bittim diye anlatmakla daha doğru bi üslup kullanmak aynı şey değil herkes buraya sen gibi yazsa insanlar durduk yere evham yapar doğum yapmış yaşamış biri olarak daha düşünceli olabilirdin bende doğum yapmadım daha az kaldı mesela şuan benim bile hakkıma giriyorsun
Esracmmm busraayksll yalan değil ama felaket gibi de anlatılmaz kimse burda beni kandırın demiyor zaten canımm
Trldyg Herkesin çektiği sanci. Acı esigi farklıdır. Bu şekilde anlatılamaz ki zaten Hayırlı doğumlarimz olur inşallah 😊
bebikveben O çocuk öyle ya da böyle doğacak. O yüzden sancıya değil bebeğe odaklanmak lazım. Kendimizi sancı çok kötü öyle böyle diye strese sokmamak lazım. Ben de 38 haftalık hamileyim. Ne yapayım şimdi sancı çok kötü diye doğum yapmayayım mı😂 kendimi bebeğimin mis kokusuyla teselli ederim en güzeli.
Hesme Samye18 bana doktorum şey demişti doğum sancısı olduğunda hissedersin gerçekten öyle oldu. Benimkinin regl sancısıyla alakası yoktu belden girip karna vuran bir ağrıydı. Regl sancısı çok hafif bir şey bence bunun yanında 😂Ama bu başlayıp hastaneye gittiğimde 5 cm açıklığım vardı😅 bende 8 cm kadar dayanılmayacak bi durum yoktu (suni sancı takılmasına rağmen) sonrasında da bi zahmet canımız yansın arkadaşlar o kadar basit değil bi çocuğu dünyaya getirmek 😂
Samye18 Nasıl birşey olduğunu bilirsem ona göre şüphelenip hastaneye giderim anlamında sordum kızlar 🤰🏻🤷🏻♀️❤️
koalamiyim Samye18 ben suni sancıyı deneyimledim. Aşırı şiddetli bi regl ağrısı. Ağrıdan insanın midesi bulanıyor, terliyor. Geçiyor diyorsun tekrar başlıyor, kasıklar kasılıp kasılıp gevşiyor. Bana sancı gelince anlarsın diyolardı anlaşılıyomuş gerçekten 😬