Ceyooooo 3 ay önce 28 haftalik 1 kilo dogdu kızım şuan 3 bucuk kilo ama emme refleksi yok burundan hortumla taburcu edicekler böyle olan varmi acaba
pandasever prematureanne02 Rabb’im yavrularımıza biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah. Benim bebeğim de küvezde ama tamamen emme refleksi oluşmadan herşey iyi olsada vermeyecekler mis. Zaten og la taburcu olması mantıksız değilmi. Emmemiyorsa çocuk daha tam gelişmemiş demektir. Hangi hastane acaba.
prematureanne02 pandasever Avrasya hastanesinde şuan. Terapi almamız gerektiği söyleniyor. Bende emerek taburcu olmasını istiyorum ama bilmiyorum sanırım doktorlar kolaya kaçıyor
Ceyooooo pandasever evet başta öyle söylüyorlar ama 3 bucuk ay oldu ayrı kalmayın evde denersin sürekli hiseder fln dediler bana uzun zaman alacagini soylediler
prematureanne02 pandasever Şimdi birde oksijen tüpüyle çıkarıcaz diyorlar. Küvezin ona katacağı birşey yokmuş resmen hastane ortamını eve taşımamızı istiyorlar
pandasever prematureanne02 başka hastaneyle anlaşma şansınız varsa nakil ettirseniz. Nasıl kuvezin ona kattığı birşey yok. Kuvezin mantığı ne o zaman yazık
prematureanne02 pandasever İyice büyüdü diyo doktor. Burda enfeksiyon kapma riski artıyor diyo kısacası eğitiminizi alın evde yapın herşeyi diyo. Evde daha çabuk solunumdan ayrılıyolarmış
prematureanne02 Ceyooooo Aslında tahmin ettiğim gibi zor olmadı hatta baya basit sadece bantla sabitleme kısmında telaşlanıp bantı elime yapıştırıyodum ona da alıştım bikaç gündür.
pandasever prematureanne02 Allah’ım tez zamanda şifa versin inşallah. İyileşip çıksın yavrumuz oradan