Makbuleeeeee Kızlar 17 haftalık annedeki değişen şeyler nelerdir sizce agrı kasılma gibi şeyler görülüyor mu
Whitelavinia Makbuleeeeee dört gün sonra 17 haftalık olucaz ve evet adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor çok korkarsam eğer bir adet progestan fitil alıyorum. Oluyor yani korkma
Bebisbg34 Makbuleeeeee geçen gün 18+4teydim canm suan 18+6 cok kötü sancı kasılma girdi sol tarafımdan doktorda magnezyum verdi
bebek123457 Makbuleeeeee bende de 17+5 im doktor bugun kafasını aşşağı doğru görüp vajinal muayene yaptı bir sıkıntı görmedi ama yine de dinlen dedi başına böyle nir şey gelen var mı
Edos1212 17+5 günlük hamileyim. Cinsiyeti erkek bende şuan hiç bir belirti yok hareketleride daha hissetmedim
Bride_6470 Edos1212 bende yarın 17 haftalık oluyorum henüz hareketlerini hissetmedim ilk gebeliklerde 20 21.haftadan önce hissedilmiyormus pek bi değişiklikte olmadı bende 🤭
Makbuleeeeee Bride_6470 bende hissetmiyorum canım daha sadece sol tarafımda kasıgımda biraz ağrı var oda bebeğin kendine yer açma çabasından dolayıymış benim gibi olanlar varmış acaba
Bride_6470 Makbuleeeeee evet bende de arada regl sancısı gibi ağrılar oluyo doktoruma sordum çok normal olması dedi
Makbuleeeeee Bebisbg34 benimki de kasılma sanırım ya birden girdi çünkü ağrısı biraz sancılandırdı geçti ama sanki üstümde kalmış gibi ağrısı var biraz sol tarafımda
Bebisbg34 Makbuleeeeee aynı ben baya bebek aşağiya dogru geliyor sandım cok korktum direkt doktora gittim magnezyum ve bol bol su dedi sende öyle yap