1ciftyesilgoz Burcumommm oh maşallah ne güzel 🌸 hadi rabbim hemencik kurtarsın, sağlıkla kavuş hemen ayağa kalk inşallah..
Yagmurr8 1ciftyesilgoz 2 Kasımda günüm doluyor benimde ama ne zaman gelir bebeğim belirleyecek normal doğum bekliyorum🙏☺️ oldukça heyecanlıyım meraklıyım bir o kadar da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum 😌
1ciftyesilgoz Yagmurr8 hamileliğin bitmesine üzülmedim çünkü son haftada ağır bir reflüye maruzum 😤 bu zamana kadar hiç şikayetim olmadı başından beri prensesler gibi hamilelik geçirdim . Ama artık hayır🥹😅
Melonicka 1ciftyesilgoz aynı gün doğum yapacağız sizinle ☺️ Benim de zorunlu sezeryan. Hastaneden doğum paketi almıştım ben , içinde oda duslemesi ve fotoğraf çekimi de var 🌸 Ben 11 Kasım doğumluyum kızım 1 Kasım olacak 🥰 Günler geçmek bilmiyor çok heyecanlı
1ciftyesilgoz Melonicka yaa ne güzel😇 benim hastanemde doğum paketi yoktu maalesef kendim süsleyeceğim ☺️ son 13 gün hala inanamıyorum 🥰
Gokcemom2023 1ciftyesilgoz benimde 37+1 ama doğum sekli tahmini doğum tarihi hiç bişey demediler sadece bebek baş geliş onu biliyorum
Melonicka 1ciftyesilgoz 1 saat sonra kontrole gidiyorum , artık her kontrol bir oncekinden daha heyecanlı 🥰 sağlıkla şansıyla bereketiyle gelsin minik bebeklerimiz 💕
Birrrcan 1ciftyesilgoz merhaba sağlıkla.kucsgimiza alalım 😍 benimde kasımın ilk haftası ama haftaya belli olacak sezeryan mi normal mi çatı muayenesinde. Hazırlıklar bitti temizlik hastane çantası her şey tamam artık bebeisi bekliyorum🥰🌸🐣
1ciftyesilgoz Birrrcan herşeyi halletmişsiniz maşallah ne güzel benim de detaylı temizliğim kaldı bi tek 😊
1ciftyesilgoz Melonicka evet:) her kontrol 10 adım yaklaştırıyor resmen.. Çarşamba günü son kez kontrole gideceğimi bilmek bile elimi ayağımı titretiyor 🤗
Sedabcksz 1ciftyesilgoz 1 kasımda bende doğuruyorum inşallah hazırlıklar tamam ne olur ne olmaz diye kapının önüne koydum valizi 😂🙈
SedaF 1ciftyesilgoz kapı süsü yastık düşündüm en az 700 diyorlar bende heveslendim ama ne gerek var da demiyor değilim kafam karıştı🥺
zeyneepppsultannn 1ciftyesilgoz bizim de 40. Haftanın dolduğu gün 1 Kasım 🤭 ama şimdilik normal doğum şeklinde ilerliyor bakalım hangi gün gelmek ister 1 Kasım olursa anneannesiyle aynı gün olmuş olacak inşaAllah 🤭 heyecan ve doğum stresi var birazcık hazırlıklar da tamam elhamdülillah sen nasılsın canım ☺️
1ciftyesilgoz zeyneepppsultannn sağlıkla gelsin inşallah🙏 benim hazırlıklar da tamam çok şükür sadece bi temizlik kaldı o da yakınken yaparız.. çok ağırlaştım artık canım çabuk yoruluyorum onun dışında şikayetimiz yok şükür
AyiPeddington Binnur06 gününü ben seçtim kuzum. Eşimin doğum günü 7 Kasım. Tamda 38. Haftaya deng geliyor. Doktoruma söyledim sağolsun oda kabul ettii