Merhaba güzel anne ve anne adayları bugün doğum yapalı 19 gün oldu 🙏 lütfen etkilenecek olan okumasın 🙏 39+1 haftalıkken çatı muaynesi oldum ve 4 cm açıklığım vardı eve geri gittim kendi sancımı bekleyecektim lakin çatı muaynesinden sonra çok ağrım olunca korktum akşam tekrar hastahaneye gittim ve açıklık aynıydı nstye girdim sancı yoktu doktorum bebeği hareketsiz bulunca yatış verdi ( bizim bebiş genelde nst de oynamadığı için korkmadım ) vitamin serumu bağlandı bebiş hareketlendi pilates topu verdiler devamlı hareket halindeyim duşa falan girdim sancılarım sıklaştı ama açılmam sabaha kadar 1 cm artmıştı ayrıca sancılar bana çok hafif geldiği için bebiş kanala girmedi doktorum bana zaman tanıdı doğum kanalına girmezse sezeryana alırım dedi neyse ben sancıları regli ağrısı gibi hissedince doğum sancısının abartıldığını düşündüm 😅 öğlen açılmam 6 cm olunca doktorum son şans suyumu patlattı ve benim dünyam karardı ben gerçek sancıları hissetmeye başladım ve nefes almaya fırsat vermiyordu ebemin dediği hareketleri yapmaya çalışıyordum oturduğum yerden kalkamıyorum yatakları dövmeye başladım saçlarımı yolmaya başladım beni sezeryana alın diye yalvardım 🙏 doktorum geldi açıklık 10 cm olunca doğumhaneye alındım bebek kanala inmişti 🙏 doğum hanede iki kişi karnıma bastırıyordu aklım çıktı sancı girdikçe bu şekilde devam etti vajinama iğne yapıldı ne olduğunu bilmiyorum sonra bebiş çıktı lakin benim kanamam inanılmaz yoğunlaştı durduramadılar rahim kendini toplamamış başka doktorlarda geldi tansiyonum gittikçe düştü iki koluma serum bağlandı hap verdiler bacağıma iğne yaptılar derken büyük uğraşlar sonucu kanamam durdu dikiş attı doktorum orda anlatamadığım bilmediğim o kadar çok işlem yapıldı ki ben artık bana dokunmayın diye yalvarmak istiyordum bebeği yanıma verdiler tabi benim acım o kadar çoktu ki hiçbir şey hissetmedim vajinaya tampon koydular bana sonda taktılar kan kaybından tansiyon düşüklüğünden titriyordum üstüme bir şeyler örttüler eşimi yanıma aldılar beni sakinleştirdi odaya geçtiğimde arada bilinç kaybım oluyordu 2 gün hastanede yattım kan takviyesi falan aldım 🙏 benim doğumum çok kötü geçti ama herkesin doğum hikayesi farklıdır inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi 🙏😇