16 Ekim 2023. Saat 10:57 38+3te 3290 50 cm bir kelebek girdi hayatımıza. Hayatımızda olması paha biçilemez bir mutluluk. Sabah 8′de hastaneye yatışım yapıldı. 1hafta önceki kontrollümde 3540 kilosu vardı ve kafa ve göbek çevresi 3 hafta ileride geliyor denilen kızım bir doğdu nasıl minik nasıl küçük değişik bişey ama tam bir porselen bebek. (yalan yok bebekler biraz çirkin doğduğu için bizimkinin bu kadar güzel oluşuna şaşırdık😬) 10:50de alındığım ameliyattan 11:25te çıktım. Anestezi doktoru devamlı konuştu benimle. Şimdi belini açıyorum, şimdi batikon sürüyorum,şimdi iğne yapıyorum vs.. İğnenin bir acısı yok anlamıyorsun bile ama çıkarırken bir sinek ısırığı gibi hissettirdi. Bacaklarım anında ısındı uyuştu. Yatırıp bacaklarımı açtılar ve sonda taktılar. Sanki genital bölgene dokunuyorsun öyle bir his. Hemen o bölgeyi örtüyle kapatıp operasyona başladılar. Tabii olayın sıcağıyla 2 kere kustum. Sonra toparladım. 5 dk sonra doktor diyo ki sesi duydun mu? dedim ne sesi? kızı yukarıdan Bi gösterdiler sesi çıkmıyor. Ağlamak istiyor ama kibarlığından ödün vermiyor 😁 Yanağıma koydular ben anında ağlamaya başladım ama öyle böyle değil. Ve nasıl kokuyor anlatamam yok böyle bişey. İçimden dedim ki “güzel kızım eğer cennet diye bir yer varsa kesinlikle sen kokardın💜” Kızımı hemen yukarıya bebek odasına alıp sonra odaya götürdüler. Benimde dikişlerim halledildi o sırada ve odaya çıkarıldım. Eşimi görünce 2. bir ağlama dalgası dedim Burak seni doğurmuşum aynı sensin çok güzel 💙 O ağlıyor ben ağlıyorum bizim kız hala ağlamıyor. 😂 Yatağama geçtim biraz dinlendim tabi bacaklar hala uyuşuk. Doktorum hemen su kahve çikolata tüketebilirsin ama çorba 3te gelecek dedi. Hemen suyumu içtim kendime geldim. Kuzumu aldım kucağıma emziricem ama ben ki meme uçlarından aşırı huylanırım o hemşireler çekiştire çekiştire memeyi kızın ağzına verdiler ama canımdan can gidiyor. 1 emiyor 10 bırakıyor yenidoğan olduğu için o bir emme süresi bile o kadar büyük bir başarı ki onun için neyse ki meme reddi yaşamadım bu arada. Akşam 5-6 gibi uyuşukluk geçince yürümeye geçtim ama asıl film orda koptu. Hemşireler beni kaldırıyor ama bağırıyorlar aşağıya bakma diye. Ben de gözlerim devamlı aşağıya bakıyor çünkü o şekilde dengemi sağlayacak gibiyim habire Karşıya bak diyorlar ama karşıya bakmak yürümekten daha zor geldi bana Niyeyse. Ama sanki görünmez birisi beni karnımdan tutmuş aşağıya çekiyor. O beni çok zorladı. Allahtan eşim yanımdaydı çünkü yataktan kalkmayı geçtim o gücü toplayıp ayağını toplamak bile 15 dk. Zar zor yürüdüm derken bu sefer tuvaletim geldi. Bez bağladı hemşiler ve kaldığım 2 gün boyunca da devamlı bez taktım çünkü hala yataktan kalkarken zorlanıyorum. Ama onu da sağolsun eşim yaptı ki hakkını asla ödeyemem. Resmen ortalığa s.çtım sıvadım Bi ben Bi kızım benim adam ikimizle de çiçek gibi ilgilendi. Bir ona bez bağlıyor bir bana 😂 2.gecenin sonunda dedim Seval kalk bakalım tek başına bakalım yapabilecek misin? Kalktım bu zafer benim ✌🏻 Şu an evdeyim ama yataktan kalkmak zor yine de. İlk defa büyük tuvalete çıktım o manayla da biraz daha gaz çıktı 🤷🏻♀️ gaz çıkması için bol bol yürüyün diyolar yaa eğer yataktan kalkıyosanız yürüyün bacılar ben 2. Gece anca yürüdüm çünkü. Kızımla hepinize sağlıklı doğumlar mutlu hayatlar diliyoruz 💚