evvalYildizzel Güzdüzleri hiç birşeyim yok ama geceleri kusmam oluyo bir kaç aksamdır.bulantıyla birlikte karında baskı agrı.bu gecede daha şiddetli mide yanması yatakta saga sola dönerken sancı giriyor kasıklarım acıyor bu durumu önemseyip acile gitmelimiyim yoksa normal mi? Normal de çok rahat bir gebeliğim var gündüzleri çok iyiyim ama bikaç aksamdır her gece sıkıntı. 29 haftalıgım bu arada normal mi bu ağrılar
E23ww Sancilarin dayanilmiycak derecedeyse bi git derim ama bu haftalarda normal kasilmalar daha sabaha kadar uyyamiycan gunler gelecek🤣
evvalYildizzel Dayanılmayacak derecede değil ama saga sola dönerken gözümden yas getirecek derecede. Bu zamana kadar hiç sıkıntı yasamadım çok şükür bununda normal olup olmadıgınıda anlayamadım sanırım o yüzden
Seydagunaydin Bendede aynisi oldu dun aksam bende 30+2 haftalığım karnim cok sertti ve asiri drecede karin agrim vardi midem eksiyodu yaklasik bir saate yakin surdu bende ilk oldugu icin neye bagli oldgunu anlayamadim 🤔
evvalYildizzel Seydagunaydin mesela simdi biraz hafifledi insanın aklına kötü seylerde geliyor. Rahimimiz büyüyorda olabilir