Habibe_ Kızlar ikinci gebeliğim ilk gebeligimde hep özel takipliydim bundada öyle ama doktora 2 gün önce gittim 2 hafta sonra 18.hafta oluyor devlete gideyim dedim iğneyi hastane kendi temin ediyor mu acaba biz dışardan mı alıyoruz bilgisi olan varmıdir
Cyln00 Habibe_ Merhaba 16. Hafta da kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum pahalı bir iğne fakat devlet karşıladı doktor yazdığı sürece karşılıyor birde Ankara’da oturuyorum Kocatepe camisinin ordaki bir eczanede sadece bulunduğunu ordan temin etmem gerektiğini söylediler kendim gittim aldım öyle yaptılar
Tubakablan06 Habibe_ ben iki kez vurundum canım 38nci haftaya girdim birde doğumda yapilcak doktorum yazdı reçeteyi çıktı verdi Ankara’da yaşıyorum Kocatepe camisinin yanında eczacılar odasından aldım ikisinide herhangi bi ücrette ödemedim sağlık ocağındaki hemsirem yaptı
Habibe_ Cyln00 ben İstanbuldayım da inşallah olurda eğer olmazsa özele gitmem gerek yine bakalım teşekkür ederim 🌸
Habibe_ Tubakablan06 ben özelde olduğumda doktor reçete yazdı onunda eczacılsr odasında 3 TL ye almıştım devlette de gidip eczacilar odasından alınıyor demekki teşekkür ederim 🌸
Cyln00 Habibe_ hastaneyi önceden arayıp sorulduğunda söylüyorlar siz temin ediyormusunuz diye sorun isterseniz bi belki orda farklıdır 😊