Melisa0 Merhaba kızlar 13.haftamdayım bu haftalarda hangi vitaminleri kullandınız acaba özel doktora gittim magnezyum verdi devlet hastanesinde çıktığım doktor daha çok erken magnezyum için kullanma bırak dedi demir ilacı verdi ne yapmalıyım????
Elifttk Melisa0 12+6 muayene gıttım folık asıt kullanıyordum bıttı ne yapmam gerekıyo foto sordum 3 ay bıtmıs bırsey kullanmana gerek yok dedi ben kızımda doğum yapana kadar ımom kullanmamı ıstemıstı doktorum suan bırsey kullanmıyorum
likesah Melisa0 demir ilacini bana 20. Haftada verdiler magnezyumu 11. Haftadan beri kullaniyorum. Bir de hamileligin basindan beri multivitamin kullaniyorum. Bunlar ihtiyaca yonelik verilen seyler aslinda. Mesela ben 11. Haftada uterusta kasilma oldugu icin magnezyuma basladim ve iyi geldi kasilma problemim gecti. Kan degerlerine bakilmadan mi verdiler size?
BirVeraAnnesi35 Melisa0 12.haftamdan beri multivitamin kullanıyorum omega3 içeren. Ya ocean mummy yada imom içiyorum sadece
Melisa0 Elifttk ben folik asit kullandım 12.haftama kadar özele gittim artık yetersiz dedi folik asit bırakmamı istedi decavit verdi magnezyum verdi d vitamini verdi bugünde devlette kadın doğuma gittim magnezyum için erken daha dedi bırakmamı istedi demir ilacı verdi bunu kullan dedi
likesah Melisa0 hangi doktor daha guvenilir geldiyse onun sozune gore ilerleyebilirsiniz belki. Kramp problemi yasarsaniz magnezyuma direk baslamanizi tavsiye ederim cok iyi geliyor. Erken kullanmanin bebege bir zarari yok bildigim kadariyla.
Maryhoney Ben 16 haftalık olana kadar folik asit kullan dediler TSH düşüklüğü olduğu için folic iod 12 kullanıyorum başkada bişey içmiyorum 12 haftalık şuan