yorgunmomy Bu konuda hiç bi bilgim yok ben hamilikten öncede kullanmadım planlı birşey değildi çünkü şuanda 5 haftalık hamileyim daha doktor kontrolüne gitmedim ıkı gün sonra gidicem doktora sormalımıyım bu konuyu bana şimdi verirmi veya kullanmazsam bir sorun olurmu
Seyymaa yorgunmomy Doktorunuz kullanmanızı söyler zaten. 3 aya kadar kullanılıyor genelde. Kullanmanızda fayda var.
Tugbamete yorgunmomy gebelikten 2 ay önce başladım şuan 36 haftalık oldum hala folik asit kullanıyorum doktorunuzda size söyler zaten başlayalım diye
Hulya06 yorgunmomy Canim doktorlar genellikle veriyor ve önemli bir vitamin muhakkak kullanmalisin.Çunku bebeğe kan hücresi yapiyor,sinir sistemi gelisimini destekliyor
Seher_ yorgunmomy siz söyleyin mutlaka bende 4. Haftamda başladım şimdi 9 haftalıgim zaten bebeğin organları 3 ayda oluşuyo başlarsiniz sorulara😄
CansuCansu Ben hamile kalmadan 1 ay önce kullanmaya başladım falik asit gebelik için çok önemli hemen yarın eczaneden alıp başlamalısın
Seher_ Bende doktora sormadan öğrendiğim gün başladım gidince de doktor iyi yapmışsın dedi zaten folik 1 kullandım ben
Sedauygun 9 ay boyunca kullanmamin daha yararli olacagini soylediler bana zeka gelisimi icin ozellikle cok faydali oluyormus 9 ay boyunca kullanilirsa
Yogurtlupilav yorgunmomy bende kullanmamıştım. Direk folik asit vermedi ama içinde folik asit barındıran vitaminlerle ilaçlarla devam ettim hep..