Gulaydemircan07 18 haftalık hamileyim cinsiyet erkek hissediyorum sağlıklı olsun önce tabi kizda olsa ayirmicam ikili taramaya girdigimde gelişim olarak erkeğe benziyor dedi haraket cok az var sizinde hissettiğiniz oldumu
Elifderint Gulaydemircan07 Merhaba 13 haftalığım bende ikili taramaya girdim bugün erkek dedi net bir şekilde
batununannesi__ Gulaydemircan07 11 haftalık öğrendik cinsiyetiniz erkek biraz geç kalmış sizinki sanırım genelde kız çocukları geç belli olur derler kız olabilir
Kbrnrmrt Gulaydemircan07 Bazı doktorların tecrübesi mi yok acaba? Bizim dr 13. Haftada yüzde yüz erkek dedi. Ayrıca bende gördüm erkek olduğunu anlayabildim. Tabii ben dr olmadığım için yüzde yüz diyemezdim, belki kordon olabilirdi. Dr pozisyon müsaitse anlayabilmeli artık
Gulaydemircan07 Kbrnrmrt cok hareketli dedi bende ama gelişim kemik yapısı felan erkeğe benziyor dedi kordon fln demedi hic
KuzeyinAnnesi10 Gulaydemircan07 başından beri oğlum olacak dedim hep oğlum oluyor 😂 rüyamda bile görmüştüm
Gulaydemircan07 KuzeyinAnnesi10 sağlıklı olsun bende öyle düşünüyorum ilk kızımda 3 aya girdk hareketleri hisetmistm şimdiki hamilegimde yeni yeni hissediyorum
Busy Gulaydemircan07 şimdiye kadar belli olmadı mı ? Benim 12. Haftada büyük ihtimal erkek dedi 16 da kesin erkek dedi. Rüyamda da erkek görmüştüm. Yani hislerin kuvvetliyse olabilir ☺️
Gulaydemircan07 Busy bende öyle düşünüyorum bilmiyorum hisediom yani kiz olsada fark etmez eli ayağı düzgün olsun ne bilim ya ikinci gebeliğin kızım vat
Slcn68 Gulaydemircan07 Gulaydemircan07 ben rüyamda görmüştüm erkek bebişimin olcağı bebişimde 5 aya kadar sakladı kendini ve oğlan bebişim olcak 1 ay sonra bi aksilik olmassa inşallah kucağıma alıcam🥰
Sevdayilan Gulaydemircan07 aynen banada doktor dedi erkege benziyor 1ay sonra gel neslestirelim 1 ay sonra gittim arkası dönük doktor nasıl etti dönmedi malesef 22 .4 haftalık
miniksevdamm Gulaydemircan07 evet ilk çocuğumda da hep erkek hissetim oğlum oldu. 5. Aya kadar arkası hep dönüktü göstermiyorsa koz dediler ama oğlum oldu. Şiödi de 14 haftalık hamileyim yine hissediyorum doktor da hissettiğime benziyor dedi ama erken daha net değil dedi
Gulaydemircan07 miniksevdamm bende 25 ekimde gidicem gösterir mi göstermez mi bilmiyorum özele gitmek ıstiyorum ama her seferinde 720 veriyoruz maddi durum sıkıntı
Esomete Gulaydemircan07 ilk gebeliğimde kız hissettim , oğlum oldu.. şu an yine hamileyim erkek hissettim kızım olacak 😂
bebegimhayalim Valla ben hep erkek hissettim bugün 17 haftaya girdik ve kiz olduğunu öğrendik bende tutmadı 😂😂