Cocuk_Gelisimci_Anne Merhaba güzel anneler 23 haftada olup ta yalancı sancı yaşayan var mı sizde durumlar nasıl 🌺🌺
Selinakbas Cocuk_Gelisimci_Anne Benimde 20 haftalıkken başlamıştı erken başlama olabiliyormus kimi insanda canım 33+3 haftalık olduk devam ediyor ❤️
Hayrisko Cocuk_Gelisimci_Anne bende bel ağrısı oluyor eğilince falan öyle kalıyorum buda mi sanciya giriyor acaba
Premsesko Cocuk_Gelisimci_Anne merhaba nasıl oluyor yalancı sancı 19 haftalığım farklı şeyler hissediyorum
Selinakbas Premsesko Belimde ve kasıklarım da ağrı oluyor düzensiz bir şekilde 30 saniye sürüyor sonra kesiliyor uzanınca geciyor cok düzensiz yani
Premsesko Selinakbas bende 19 haftalık hamileyim belim ağrıyor adet sancısı gibi ama doktor normal demişti bana
Selinakbas Premsesko Sadece bel ağrın var ve şiddetli değilse kanaman da yoksa ağrılarının olması cok normal canım çünkü rahim büyüyor 🌺
Cocuk_Gelisimci_Anne Selinakbas kanama yok çok şükür canım bide 3 yaşında oğlum var dinlenme çok yapamıyorum sağlıklı olsunlar da herşey düzelir canım
Premsesko Selinakbas Sadece bel ağrım var birde karnımın etleri yırtılıyor gibi ağrıyor bazen acaba bebek mi büyüyor 😣