Alyamm emine_123 ipekbdk beneto marka arabayı defalarca sordum burdan ama herkes olumsuz yorjmda bulundu iskelet sistemi sağlammı bebek çantanızı üstüne asabiliyormusunuz ?
Dmlaysun Alyamm bende merak edıyorum bunu trvael sıstem cok kulanıslı degıl dıye yorum alıyorum sureklı baya pahalılar bırde almısken guzel olsun bazen kafam esıyo alıyım bazen bınmıcekse nıye alıyım dıyorum bılemedım
Baharbhar Pierre cardin ve Kraft önerilenlerde duydum. Bende henüz almadım çok yeniyiz ☺️ Ama insan gene de araştırıyor
Alyamm Dmlaysun travel sistem kullanışlı ama iskeleti sağlam olması gerektiğini duydum çünkü bebek çantamız olucak ağır olucak taşıması için önemliymiş buna dikkat etmek gerek
Dmlaysun Alyamm hm orası ole canım zaten en basta onu düşünmek lazım allah korusun bebege zarar gelmemesı ıcın ama bılmıyorum benoto dusunuyorum bende
Zeynepecem Mamas papas aldim. Tel elle kapaniyor aciliyor. Cok icime sinerek almistim. Bakmani tavsiye ederim. Agir da degil. Istanbuldaysan eger topkapidaki fiyatlari avmlerden yari fiyatina nerdeyse ordan aldik biz. Bakabilirsin.