Busra221 Kızlar bu hastanede serkan bey yada reyhan hanm detaylıya giden varmı. Görüşlerinizi paylaşır mısınız
zynpkrhsn1 Busra221 Serkan değil de serdar yazacaktınız galiba. ben detaylıda serdar hocaya gittim çok iyi bir doktor hatta ilk gittigimde kendi odasindaki bilgisayarda sorun vardi reyhan hocanin odasinda bakti ama ici rahat etmedi tekrar kontrol muayenesine cagirdi ucretsiz kendi odasinda yeniden muayene etti tek tek parmaklarina kadar bakti sorularimi cevapladi ben memnun ayrildim
Bride_6470 Busra221 merhaba Bahçelievler medipolde detaylı ultrason ücreti nedir bizimle paylaşabilir misiniz bende orda takipli hastayım önümüzdeki aylarda detaylı olmam gerek ama pahalıdır sormak istemedim ama merak ediyorum
AycinGozuacik Bende reyhan hocanın takipli hastasıyım geçen hafta pazartesi 12.haftada ikili taramaya girdik herşeyine o kadar detaylı baktı ve tek tek üstünden geçerek tekrar tekrar bakıyor. Ben açıkçası çok memnunum tavsiye ederim gitmenizi.
Busra221 AycinGozuacik anladım çok teşekkür ederim görüşleriniz için 🌸 peki kaç dk sürdü vede renkli veriyormu elinize
AycinGozuacik Busra221 ortalama 12-15 dakika sürdü benim daha renkli detaylı ultrasona zamanım var o yüzden siyah beyaz ama tüm ölçümlerin resimli ve yazılı döküman şeklinde dosya olarak veriyor fetal dna testleri içinde bilgilendirme yapıyor ama bizde çok şükür bir sorun çıkmadı tarama sonuçlarımızda
Senafina Busra221 bende serdar beye gittim 30 35 dk sürdü çok detaylı baktı içi rahat etmeyince dönüp tekrar baktıgı yerler oldu dosya şeklinde renkli ultrason cd verdi
Gamzeramo Bride_6470 2600 TL canm medipol de detayli usg dün fiyat aldim bende yarin gircem ama bagcilar ozel safak hastanesinde giriyorum uygun geldi orasi bana
Ecovit Merhaba bir yakınım gitti Serdar beye detaylı ultrasona 2 saat bakmış baya ilgilenmiş çok memnun kalmışlar.. 2000 tlydi muayene ücreti geçen hafta pazartesi randevu alıp bende gitmeyi düşünüyorum bakalım tekrar bilgilendiririm sizii
Busra221 AycinGozuacik anladım tekrar ne zaman gideceksiniz detaylıya kaç hafta sonra acaba tekrar bilgilendirisen sevinirim