Mommybabyy Balıkesir de detaylı ultrason için hangi doktora gidilmeli ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı Allattin kaçar gibi muayenesi olan doktorlar da detaylı ultrasona bakıyor mu?
Elhayal Mommybabyy Balıkesir merkezde şehir hastanesine gidiyorum beni araştırma hastanesine gönderdi Orkun çetin tek o bakıyor fiyatı geçen başka doktora gttim de 425 yada 475 di ikisinden biir
Elhayal Mommybabyy yok basım cok agrimist 10 haftalıkken ilk hamilelikte preeklampsi yaşadım o yüzden Gürhan beye gitmiştim boş o vardı randevu ama tek araştırma da detaylı Orkun bey bakıyor
Elhayal Mommybabyy şuan 14 haftalığım sol damarda arter güçlüğü gördü detaylı ya yönlendirdi pazartesi gtcem
Elhayal Mommybabyy doktor bana perinatoloji ye bölüm açtı perinatoloji den bakınca rabdevu yok arkadaşım öle 1 ay uğraştım sonra doktor kadın doğum dan da bana alsanız ben size yine bakarım demiş bend hemen pazartesi boşluk varmış aldım
Elhayal Hani ikiside aynı odada aynı doktor baktığı için o yüzden kadın doğum uzmani olarak aldım perşembe günüde boştu bakablirsinz googleden Balıkesir araştırma hastanesi randevu yazınca bakabilirsniz