Hep hayalim buraya normal doğumumu anlatmaktı ama istediğim gibi olmadı olsun çok şükür kızımı kucağıma aldım 🥹 biraz uzun olucak şimdiden kusura bakmayın öncelikle 19 eylül doktor kontrolüne gittim herşey yolundaydı ve doktorum 1cm açıklık var demişti aradan 4 gün geçti ve 22 eylül oldu normalde 1 hafta boyunca yalancı sancı çektim neyse 22 eylül oldu ve gece sancım başladı ara ara giren sabaha kadar evde çektim başladığı gibi annemi aradım bu arada annemle karşılıklı oturuyoruz 🥲 bu konuda şanslıyım annemi aradım ve kardeşim yanıma geldi dakika felan tutuyoruz ama çok dengesizdi sancılarım neyse sabaha kadar çektim öğlen oldu kendimce şiddetli gidip geliyordu ilk doğum biraz tecrübesizdim ama yine de korku hiç yoktu taki 23 eylüle kadar neyse gittim ve doktorum hala 1 parmak açıklık dedi nee dedim o kadar çektim meğer gerçek sancıyı daha çekmemişim neyse istersen yatışını yapalım istersen eve git dedi hem duş felan alırsın daha rahat edersin dedi bende tamam dedim eve gitmek istiyorum dedim gittik tekrar geceye kadar çektim 23 eylül oldu ve gece 4 sancım çok çok arttı dedim ki kesin 3 4 cm de olsa açılma vardır artık acıdan ağlıyorum annem de eşim de dayanamadı bu arada eşim gece çalışıyor hemen geldi ve gittik gece 4 hemşire baktı ve açılmam hala 1 cm şaka mı dedim ama ağlıyorum da bi andan artık dayanamıyorum nstye bakalım dedi hemşire baktık ve şaka gibi ama sancım suni sancıdan da fazlaa hemşire anneme ve eşime suni sancı veremeyiz çünkü sancısı suni sancıdan da fazla ama maalesef açılma yok dedi isterseniz bekliyelim isterseniz sezeryan yapalım dedi ben bekliyemem dedim dayanamıyorum dedim nolur beni sezeryana atın diyorum ve en baştan beri normal doğum isteyen bendim ve asla korkmuyordum ama maalesef olmadı hayırlısı belkide buymuş neyse hazırladılar beni ve sezeryana alıcaklardı ameliyathaneye girerken ağladım ve sebepsizce titriyordum korkudan değil aslında biraz herşey istediğim gibi olmadı endişelerim vardı belkide neyse genel anestezi istedim bel fıtığım var diye en son gözümü açtığım da odamdaydı ama hala narkozun etkisindeydim 7 12 geçe doğum yapmıştım bugün 22. Günümüz ve çok şükür kızımda bende sağlıklıyız rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ben biraz da psikolojik olarakta çökmüştüm aslında belkide lohusalık kendimi çok boşlukta hissediyordum ama çok şükür geçti buraya da kendimi iyi hissedince yazmak istedim 🙏🏻 neden normal olmadı onu söylememişim kızım kanala girmiş ama aşşğı inmiyormuş o yüzden de açılmam olmadı bu arada squat yaptımmerdiven indim çıktım hurmalar yedim ama olmayınca olmuyor hep hayırlısını isteyin ben çok istiyordum normal ama nasip değilmiş🥲