Bsr_0 nursanyildiz banyo aynasını karşıma yakın şekilde koydum yarı oturur şekilde aldım jiletten daha kolay ve jilet gibi kasindirmiyo 34+4 olduk başından beri hep usturayla alıyorum çok rahat oluyo 😊🌸
nursanyildiz Bsr_0 bende 34 35 haftada başlayıp 3 4 günde bir almayı düşünüyorum jelli jilet diye düşündüm ama ustura hiç kullanmadim
Bsr_0 nursanyildiz jilet aşırı kaşıntı yapiyo bende önceden kullaniyodum sonra lazere başlayınca bıraktım şuan devam edemediğim için ustura önerdiler zor kurtardım kendimi jiletten 🤭😊
bnyogz SenanurMasal sagolun öyle yapayım o zaman 32 de başlayayım gitmeye son zamana kadar cıktıkca giderim
Melike_4949 Daysofmom ben ergenlikten beri jilet kullanıyorum ama göbeğimden göremiyorum çok zor alıyorum tabiki temiz olmuyor çok doğuma yakın agdaya gidicem bir kere tek ağda yaptım özel bölgeye 😅 hiç alışık değilim
Bsr_0 Cakiltasiii trendyoldan almıştım ben ama bu tarz malzemeler satan mağazalarda da oluyo kozmetik ürünlerin bulunduğu yerler de satiyo diye biliyorum önceden görüyordum