Hatice--- Qizemlikiz12 15+1 bizim de henüz randevu gününü bekliyoruz mart sonu nisan başları gözüküyor 🥲
Seymanurrr06 Qizemlikiz12 12 haftalıkken %90 üstü erkek dedi 16 haftalıkken gittim %100 erkek dedi Şuan 17+2 yiz 🌸
Sedefkitir12- Hatice--- bende nisan 3 normalde ama sezeryan olduğu için biraz şahaserleri alır diye düşünüyorum ikinci gebeliğim ilk kızımda 2 nisan da doğmuştu
Hatice--- Sedefkitir12- benimde kızım 16 Nisan doğumlu sezaryen oldum mersk ediyorum bende ne zamana denk gelecek tam diye 😂
simaymasalim Sedefkitir12- ay benim ilk kızım nisan 3 doğumlu aman aman allah kolaylık versin koç burcu çok zor bizimki dediğim dedik kavgacı sinirli inat bebekligi çok iyiydi ama büyüdükçe çok hareketli hiç yerinde duramayan bir çocuk oldu 😅
Qizemlikiz12 12+5 de bana da bı tık erkeğe benzettim dedi ama bilmiyorum ilk evladim kız bu da erkek olsa güzel olur tabi de nasip bekliyoruz cuma gününü dört gozle
Vandb simaymasalim benim oğlumda 4 Nisan doğumlu arada inadı var ama çok değil sessiz sakin kendi halinde biri şimdi kızım olacak o da aynı zamanda doğacak kızlarmı acaba fena 🙈
Sinemgndg Qizemlikiz12 12 haftada net erkek dedi gösterdi kendini zaten 19 haftalığım şuan. Bazı doktorlar emin olsada hemen söylemek istemiyorlar daha çok belli etsin bebek kendini diye doktordan doktora değişiyor.