Sehrrazk Kızlar 38+2 haftalığız bu gün hastaneye gittim doğumu sordum doktor bebeğin başı hala yukarıda dedi dönmemiş dedi ki bende hissediyorum başı yukarıda korkuyorum bu günden sonra döner mi sizinkiler kaçıncı haftada döndü
busraayksll Sehrrazk aşkım o hastadan sonra çok zor benimki şuan 33 benimki bile dönmezmis yani ama niye korkuyorsun sezeryan olacak diye mi
Aysee1123 busraayksll 33 daha erken sayılır dönebilir zor değil 33 lerde daha. Benimki 33. haftadan sonra 3-4 kere pozisyon değiştirdi yani bebeğe bağlı birazda tabi
Sehrrazk busraayksll Sezeryan dan korkmuyorum ama ilk hamileliğim artık doğsun istiyorum tabi herşey normal gelişsin istiyordum hareketli biriyim ama niye başı yukarıda hala onu anlamıyorum
Kukulikukuli12 Sehrrazk 31 de muayeneye gititm dönmüş bebeğim. İlki de erken dönmüştü ama doguma kadar ohoooo 40takla atarlar 😄 Suan 32 haftadayım
Minigiim-vebenn52 Pinar0808 26dan sonra değişmiyormu acaba benimde 26. Haftada ayakları aşağıda şuan iki haftadır böyle 😂
Pinar0808 Minigiim-vebenn52 26da baş aşağı döndü ve şuanda 37.haftamdayım hala başı aşağıda.sizin için daha erken son haftalarda bile dönebiliyormuş ☺️
Havva_aymiram Sehrrazk 23′te bana makat geliş demişti 26′da gittim düzeldi dedi 28 haftalığım hala aynı pozisyonunda şükür sadece bebeğin dönmesini beklemen çok yanlış kendin bir şeyler yapmaya çalış merdiven in çık bol bol yer sil elinle ben yeri elimle sildim bir hafta sonra gittim düzelmiş aferin dedi doktor
Xxd Sehrrazk 30. haftada kontrole gittiğimde dönmüş demişti 35 te de başının yavaş yavaş kanala girmeye başladığını söyledi şimdi 37 haftalık oldu yarın kontrolüm var sanki göbeğim biraz aşağıya indi gibi hissediyorum bakalım doktor ne diyecek
Sinem_45 Sehrrazk 37inci haftada gittim yan gelişti hemen sezeryan dedi ama dönme ihtimali olur diye bekliyorum şuan 38 haftalık oldum inşallah benimki de döner
Alexab Sehrrazk bebeğin dönmesi için yapılan hareketler var onları yapın genelde dönüyor bebek internette var videoları uzman eşliğinde yapabilirsiniz. Dönmez diye birşey yok sancı başladıktan sonra bile dönüyor bebek bu hareketlerle