SenanurMasal KIZLAR ARKADAŞLARIM GELECEK 2 TANE ARKADASİM GELECEK 3 BUÇUK YAŞINDA 2 TANE 1 YAŞINDA VE 10 AYLIK ÇOCUKLARI VAR SİZCE KAHVALTIYA NELER YAPABİLİRİM FİKRİ OLAN VARMI
Yenibirannee SenanurMasal normal kahvaltiliklar varsa hazir yufkadan guzel bir tepsi böreği birde ben patates patlican biber karisik kizartma yapiyorum üzerine domates sosu cok guzel oluyor
SenanurMasal sevaldqn1 patates, biber,kapıya, patlıcan,kabak FELAN kızartvam haslanms yumurta veya sucuklu düşündüm tost yapıyım olurmu sizce yoksa alakasizmi ispankta düşündüm ama olurmu sizce
SenanurMasal ASE6154 kızartma hepsinden, haşlanmış yumurta, yumurtalı ıspanak veya sucuklu yumurta, tost cokmu alakasız
busraayksll SenanurMasal alakasız olur tost ıspanak ne alaka kız , Krep yap cocujlar krep seviyor kızartma istemezsen fırın a at patatesi yanına da menemen olabilir bide kahvaltıliklar domatesli salatalık bitri
sevaldqn1 SenanurMasal patates kızartması, sucuklu yumurta, menemen yada krep yap peynir zeytin salatalık domates cay koy tamam ıspanak işine hic girme
Karbaby SenanurMasal ıspanak alakasız ama diğerlerini yapabilirsin tostu da ortaya kare kare dilimleyerek koyarsan güzel sunum olur
Yenibirannee SenanurMasal ay bende hic yapamam ama hazir yufkadan kolay o yuzden yazdim icine peynirli yada patatesli is hazirla mis gibi oluyor nette tarifleri var 😂😂😂 ben kek bile yapamıyorum
ASE6154 SenanurMasal yani 3 çeşit yumurta fazla vence domates soslu bir kızartma, sucuklu yumurta yeter bence kahvaltılıkta var sonuçta ama isterseniz çocuklar için tostta yapabilirsiniz
busraayksll SenanurMasal aay tabiki çok alakasız hepsi yumurta, simit al pastaneden börek yerine oda olur ama krep mutlaka yap nefis yemeklerin tarifi direkt tutuykr
tugbadurmaz34 SenanurMasal bence kızartma yap menemen yap sucuklu yumurta ya da sebzeli omlet yapabilirsin ya da yumurta kapama yapabilirsin ben en şok misafire onu tercih ederim lezzetli ve sunumu güzel birde yuvarlak dilimlenmiş domates sıvı yağ baharat üstüne en son kaşar çok güzel oluyor ve basit daha da istersen ben 1 tane uzun milföyü 8’e bölüyorum 4/4 şeklinde kesiyorum üçgen kapatıyorum tek lokmalık çıtır çıtır çok güzel oluyor 🥰
Serendipity16 SenanurMasal daha dün kahvaltıya misafirlerim vardı kolay şeyler yaptım valla tava böreği, menemen, yumurta kapama, bi de patates kızarttım kahvaltılıklar falan yetti yani fazla yapmaya gerek yok
Gamzecanpolat SenanurMasal biberleri biraz büyük şekilde doğrayın kızartın üzerine halka domates koyun kekik tuz pulbiber onlar pişsin 2 diş sarımsak rendeleyin içine en son kaşar rendeleyip eritin çok lezzetli oluyor