Elazx ikizmom94 yok ben doktorundan memnunum bide aduye özele gittim detaylı ultrasonda yaptırdım Bi sknti olmadığı için doktorum devam edicem
ikizmom94 Elazx yani tabiki sorununuz yoksa doktorunuzun bırakmayın ben çok zorlandım ozeldeydi doktorum kuvoz riskinden dolayı o devlette ve adude ayrı ayrı 2 doktora yönlendirdi yine bu sefer o doktor da perinatolojinin ilgilenmesi gerektiğini söyledi anca Fedi Hocaya sıra alıp baslayabildim artık orada devam edicem
ikizmom94 Elazx servikal kisaligim var kızımın başı çok aşağıda ve 24. Haftada kramplarım başladı hastanede yattık o yüzden
Dilekk09 ikizmom94 benimde adü ye sevk etti ama oerinatolıjı bölümü kapalı diye İzmir’e sevk etti ben aydında özel bi dr gidiyorum suan muayenesi cok pahalı her ay giriyorum peki perinatoloji bölümü aktif mi şüan geçen ay sevk vermişti dr
ikizmom94 Sare09 sıra aldıktan sonra kabul ediyorlar ben 23. Haftadan beri gidiyorum belki beni riskli ve ikiz diye kabul ettiler bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Bir_mucize_olsa gulsozel bende özgür beye gidiyorum çok memnumun doktorumdan detayli bakiyor çok iyi çok güler yüzlü bir doktor hic bir soruyu cevapsiz bırakmıyor
ikizmom94 Dilekk09 aktif ama sadece Fedi Ercan var sıra almak zor biraz eger perinatoloji takibi gerekiyorsa ilk sırayı siz aldıktan sonra doktor kendisi sıra veriyor
Sare09 Bir_mucize_olsa bende ona gitmek istiyorum aslında ama sıra yok bu haftadan sonra da kabul eder mi bilmiyorum özelden mi alıyorsunuz sırayı
gulsozel Bir_mucize_olsa kesinlikle ben de çok memnunum . Güler yüzlü, sabırla tüm sorularınıza cevap veriyor, takibi güzel detaylı, 7/24 her an ulaşılabilirsiniz kendisine. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😇🤗
ikizmom94 Melosunannesii cuma günü 1 de ya adünün sekreterliğe gidip alıyorsunuz ya da İnternet üzerinden ama İnternet üzerinden maalesef hemen dolduğu için adunun sekreterliginden almak daha iyi 12 buçuk gibi gitmek gerekiyor çünkü sıra hemen doluyor
Bir_mucize_olsa Sare09 kabul eder canim neden etmesin ki orda burcu hanim vardi o gitti heralde onun hamileleri onun yanina geliyor belki ondan sira bulamamişsindir internet uzerinde bakabilirsin medinova hastanesi yaz randevu bolumunde bqk canim yada hastaneyi ara bos sira var mi yoksa sekreterden özgür beyin sekreterin numarasini isteyebilirsin ben kac defa oyle yaptim canim acil durumda hemen sira veriyor
Bir_mucize_olsa ikizmom94 ewet medinovadaki özgür beyden bahsettim canim diğer yorumu okuyunca yazayim dedim
Bir_mucize_olsa gulsozel amin insallah canim sende sağlikla al kucağına insallah 🙏🥰❤ kaç haftalik hamilesiniz