curlymother Kızlaar cocugum 29. haftada 1260 gram 35 cm di doktorum biraz zayif gibi demisti… bugun 32+2 de yine gittik zayif dedigi icin beslenmemi arttirmistim ve suan 2 kg 44 cm sizce nasil 32. haftaya gore ? sizlerin bebislerinin kilosu kacti?
ElayAysen curlymother cok normal. Bizim bebis 30 haftada 1400 , 32 + 1 de 2003 qramdi. Şimdi 34 + 2ye geldik. Yani 2si de farkli ultrasondu. Baska doktorlardi ama qayet normal her ikiside cok iyi doktor.
Kanalize curlymother 30’da 1250 kg boyu 30 küsürlerdeydi tam hatırlayamadım o zaman da normal demişti 35’te 2350 kg 43 cm benim kız da bana minnak geliyor ama normal diyorlar doktorlar bakalım haftaya kaç olacağız
Belginylmz Belginylmz yok aynıyız bende şuan 29 haftakigim bir hatfa önde giyoz 30 haftalık olarak gözüküyorm🤭🤭
ElayAysen curlymother merak etme canim. Esas saglikli olsun muz ye cok ceviz ye. Bende ceviz yeyemiyorum kusuyorum :D bende kilo şey aldırdı. İnternetde Gerikules yaz. Ondan pisirdim yedim sabahları. Azerbaycanlıyım kendin bak bil sizde ne o. Pisirmesini de anlatirim istersen bebege kilo aldiriyor cok. Yulaf qaliba.
curlymother ElayAysen evet baktim yulaf lapasiymis :)) ekleyeyimm kahvaltima her sabah yulaf icine muz tarcin yapayim 15 gun sonra bakalim ne kadar olacak kilosu sıkılmıstım zaten yumurta yemekten 🤣💕
ElayAysen curlymother ben 2 bardak süt birazcik su katiyorum. Sonra 3,4 kaşık şeker, 4 kaşık yulaf lapası döküyorum. Azacik da yag. İciyorum. Yani corba gibi yapiyorsun. Mükemmel oluyor :D
curlymother Kanalize benimkide minnak bence :) elimden geleni yapiyorum acikcasi eger minnak olacaksa genetiktir diye dusunuyorum baba tarafimiz ince uzun :)
Elifcee25 curlymother Kiloya bence cok takilmayin bende gecen hafta dokdoruma sordum kilonun ne önemi var senin icin dedi? 2 kg doğup hatta 1800 kg dogup saglikli dogan bebekte var 3500 kg doğup küveze girende var ddi.
curlymother Elifcee25 tabi oyle takilmiyorum bende cok sadece biraz zayif gobek cevresi kucuk deyince elimden geleni yapmaya calistim :)
Kanalize curlymother sağlıklı olsunlar da 🫠🫠 geçen post açmıştım son üç haftamızda kaç gr aldırabilirsem aldırayım istiyorum muz, kefir, kuruyemiş, yumurta, kaşar peyniri önermişlerdi😊
Elifcee25 curlymother Kabak çekirdeği,haslanmis yumurta,tahin pekmez,kaşar peyniri falan tüket hergün bunları yemeye çalış ekstrasinida zaten yersin yemeklerde vs. Allahn izniyle zaten gelisir.
curlymother Kanalize evet bende her sabah 2 yumurta bulunan kahvalti tabagi peynir kasar , yaninda mutlaka 1 bardak süt neredeyse her gun muz ceviz eksik etmedim birde her gun meyve tabagi :) doktorum toparlamis dedi bugun
Kanalize curlymother aynen bende daha dikkat ediyorum ama hamilelikte biraz tekdüze besleniyordum sulu yemeklerden falan soğumuştum doğru düzgün kilo da alamadım üç kiloyu görsek yeter diyorum doğuma kadar, toparladıysa ne güzel 😇💘
curlymother Kanalize benimde bence max 3 kg olacak :) bence iyi de gayet ya sag salim dogsunlar saglicakla insallah