Premsesko Dün gece başladı hafif hafif adet sancısı benzeri şeyler yaşıyorum belimde ve kasıklarımda. Tam ağrı değil ama o his varya onu yaşıyorum. Başına gelen var mı. Şükür kanama vs yok.
Gamzeacis Premsesko 19+4 üm Bnde doktorum zamanla rahim genişlediği için kasık ağrıları bel ağrıları olacak diye söylemişti bu ara biraz daha fazla bnm de dinlenince geçiyor
umrumdadegil Premsesko kanaman falan yoksa birşey yoktur rahim genişliyordur 🌸 doktora ne zaman gidiyorsun
Premsesko Beyzab95 Çok kötü bir his ya çok korku oluştu adet olacak gibi hissediyorum. İlk defa oluyor. Siz kaç haftalıksınız
Alininannesiiiiiii Yalanci kasılma olabilir düzenli ve şiddeti giderek artıyor mu o önemli? Dinlenince dus alınca geçiyor mu?
Premsesko Alininannesiiiiiii şiddeti artmıyor. Oturunca geçiyor yatınca yine aynı sanki. Kaşıktan çok belim ağrıyor gibi hafif hafif çözemedim
Pnar3534 Premsesko canm o ağrı rahim genişlemek için gevşeyip kasılıyor o ağrıdır. Benımde başıma gelmişti ama şiddetli değildi
Beyzab95 Premsesko bir arkadaş kasılma gibi yazmışta kasılma olacağını düşünmüyorum ben progestan ve proluton depot iğne vuruluyorum ben kasılmam olmasın diye. Özellikle atak haftalarımda oldu adet ağrısı gibi ağrılar rahim genişlediği için oluyor
Premsesko Pnar3534 Benim de şiddetli değil ama hissettiriyor kendini. Korktum baya. Bir sorun olur diye korktum sadece. Belim de bir sızı var ortasında
Premsesko Gamzeacis Bende korktum adette böyle bir his olur sonra kanama olur ya öyle bir his olduğu için korktum
Premsesko Beyzab95 Şuan belimde hafif kasığımda o farklı ağrı sızı var. Ne zaman geçer acaba hani ağrı değil huzursuz ediyor hissi
Gamzeacis Premsesko Allah’ın izniyle bişey olmaz benim de o şekilde dediğiniz gibi adete yakın ağrı gibi
Beyzab95 Premsesko bilmiyorum ki ne zaman geçer dün gece bende de vardı bir kaç gündür arada oldu şu an yok seninki de yavaş yavaş geçer ☺️
Beyzab95 Premsesko yok olmaz inşallah endişe etme benim Plesentam rahim ağzına yakın 1 aydır lekelenmem oluyor arada hafif kanamalarım oldu Allah’ın izniyle bir şey olmadı. Doğacağı varsa ne olursa olsun bir şey olmaz Allah’ın izniyle canını sıkma duanı et gerisi Rabbimizden 🤍