Kızlar hepinize merhaba öncelikle, sabah sabah çok sinirlendim sizlere anlatmak istedim , gebeliğimi ilk öğrendiğimde sağlık ocağında gebe izlem formu doldurtmuşlardı , orada işte 20. Haftadan sonra aşıya gelirsin şeklinde konuşmuştuk ama herhangi bir kart vs verilmedi , ben numaramı bırakmıştım ona rağmen sabahtan beri beni aramayıp defalarca ailemi aramışlar, neyse bana ulaştı ailem dönüş yaptım kadın azarlar gibi madem gelip sorsaydın kartı kaybettiysen seklinde çıkıştı telefonda bende bana o gün kart falan verilmedi ben numaramı bırakmıştım beni arasaydınız o zaman dedim , zaten ilk gebe izlem formu doldurduğumuzda da aşıların yaklaşınca seni ararız biz demişti ebe , çevremdeki çoğu insan da o şekilde söyledi hamileyim ve her şeyi aklımda tutamıyorum unutmuş olamaz mıyım bu davranışı hakedecek bir şey mi yaptım sanki azarlar gibi yarın sabah gel yaptır daha fazla geç kalmasın dedi , sanki onun çocuğu unutmamış olsam ben zaten günü gününe giderim yani insan evladını düşünmez mi , şimdi de gidip orada yüz yüze gelmek istemiyorum çünkü ben kalkar kavga ederim hiç gelemem böyle saçma sapan konuşmalara tavırlara , başka bir yerde yaptırsam olmaz mı ne yapılacaksa , zaten özele gidiyorum
Bı yol gösterirseniz çok sevinirim ya ne yapmam gerekiyor ilk hamileliğim bilmiyorum
Uzun oldu kusura bakmayın , sizlerden yönlendirme bekliyorum🌸