Zeyver hamilelik surecinde bilemem ama benim kocaman kistlerimi göremedi ertesi ay ağrıyla başka hastaneye gittim iki tane kistim varmış 🤦 ilk bebegimde 2018 yılından bahsediyorum bir doktor vardı orda şimdi Başakşehir devlette çalışıyor Aliye uzuner di ismi kanamam vardı resmen zorla progestan yazdırdım diyorki bebek gidecekse engel olmayacak ama yazayım o zaman neden bu ilaç var ??? He kullanırım yine kaybederim o ayrı ama içim içimi yemez sonra bebeğimin kalbi durdu ben kürtaj yapamam ameliyathanede temizlik yapılıyor dedi başka hastane önerdi yani başaktıpa güvenim sıfır kadın doğum konusunda
Sadece çok iyi çocuk doktorumuz var Numan bey kızlarım hasta oldumu ona götürürüm çok iyi bir doktor anneyi asla telaslandırmaz gereksiz tahlil istemez ilacları hastaliklarına çok iyi gelir bunuda yazdımda bebiş doğunca aklında bulunsun 🌸
Bu arada doktor onerebilirim size ilk doğumumu eski adı Nisa şimdiki ismi Bahçelievler Medipol Derya Kanza Gül gerceklestirmisti memnun kalmadım ikinci doğumumu Gaziosmanpaşada Başarı hastanesi Jalal Raoufi bey gerçekleştirdi çok memnun kaldım doktorumdan da ameliyat ekibiolsun kat hemşireleri olsun herkes çok ilgiliydi bebeğim 10 gün kuvozde kaldı oradaki doktorumuz ve hemşirelerimizde çok ilgiliydi
Riskli hamileliğim vardı önce Allah’ın izniyle sonra Jalal beyin sıkı takibi ve tedavisi ile 36 haftaları görmüştük çok şükür Rabbime