Kelebegimmm İyi akşamlar lütfen.aranızda yatılı halde bile başdönmesi yaşayan varmı?anormal hiss ediyorum kendimi.
Kelebegimmm Smiley87 hamile olduğumdan emin değilim🤣varsa 5 haftalık.idrar testinde silik çıktı.40 olmasını bekleyib sonra doktora gidicem)
Smiley87 Kelebegimmm idrar testinde silik çıktıysa hamilesindir. Kan testi yaptır bence 😁 ben de 16 haftalığım 🤗 10. Haftama kadar başdönmesi çok yaşadım, hatta baş dönmesinden şüphelenip test yapmıştım 👶🏻☺️
Kelebegimmm Smiley87 ben çok fazla yatılı halde oluyorum.evde çoğu zaman yalnız kaldığım için günüm tv önünde geçiyor.3cü hafta çok olmuşdu 1 hafta bişey olmadı yine başladı
Smiley87 Kelebegimmm erken hamilelikte oluyor bende de oldu👶🏻 ben de meraklandım şimdi kan testi yaptırırsan yazar mısın 🤗
Kelebegimmm Smiley87 hayır kan testi yaptırmam artık travmam var)))ama 40 günü geçerse kesin vardır demek.daha erkende mümkün olsa doktora gidicem varsa utrasonda çıkar artık her halde.ama o kan testini yapmaaaam))))
Kelebegimmm Smiley87 daha dün yaptım 2-3 gün geçsin bari😃teklifinden etkilenmedimde değil yani🥺çaresiz durumda bırakıyorsunuz beni😫ilk fırsatda doktorun yolunu tutucam kesin net kararım beklemek falan yok artık😑
E23ww Kelebegimmm silikse hamilesindr canim beninki belli bile olmuyodu 4 haftalik hamileydim ogredigimde🤣
Kelebegimmm E23ww boş ve dış gebelik ihtimalleri korkutuyor beni.1 hafta kadar kahve rengi akıntım olmuşdu