GulserenKY Kova burcu olan her yorumu beğendim 😄 Tam bir kova kadınıyım. Burcumun özelliklerini taşıyorum. Popüler olan her şeye ayak uydurmam kafama göre takılmayı severim. Özgürlüğüme düşkünüm , kisitlanmaktan hoşlanmam. Biraz sabirsizim. Fikirlerinden kolay kolay vazgeçmem. Bide cahil düşüncelerle çok diklesirim.
cansbade Eslem2112 akrebin kıskançlık kin nefret gurur ve gözü kara aşk hepsini tasıyorum şükür pazartesi kızım doğuyor oda akrep olucak şükürler olsun 🤰❤️
Sadiye4774 gamzosgamzos o zaman bende bir sıkıntı var. Terazi burcunun böyle bir özelliği olduğunu bile bilmiyordum. Süsle makyajla yakından uzaktan alakam yok. Ama kararsızlık ve adalet konusunda tam taşıyorum (vardı sanırım bu özellikler 🙈)
Fatmanuray_0610 Eslem2112 balık burcuyum ve bende bütünnn özelliklerini taşıyorum galiba çocugum da balık burcu olucak😁😁😁
Papatyaaa__ Eslem2112 tam bir boğa kadınıyım (inat,sadakat,kinci,merhametli kıskanç bide sürekli açlık)iliklerime kadar yaşıyorum yani😅
Seastar88 Koç burcuyum tum özelliklerini tasıyorum.Lider ruhlu,kızdıgı zaman kralı gelse tanımayan,sevdiginin sonuna kadar arkasında olan 😬sahiplenici,sevdigini kimseyle paylaşamayan🤭
Btl_akkurr Gulbahar47 yani ben Midyat a gittim ama Mardin’e de gittim kızzıltepedeki hastaneye de gitmiştim ordan biliyorum
Masal-10 Eslem2112 Başak burcuyum Yükselenim de başak :) Mükemmelliyetcilik ve Temizlik hastalığım var