DestinyTutarAkyol Merhaba hanımlar 35+5 oldum rektal kültür analizi yaptıran oldu mu aranız da bu Nasıl birsey smear testi gibi mi ve henüz cati muanesi yapılmadı. NTS sonucuna baktıktan sonra mi bakılıyor. 37. Haftada çağırdı doktor açıkcası 8 Aydır yüzüze konuşmaktan artık ahbap gibi olduk şimdi muane olmaktan da utanmıyor değilim hele ki doktorum genç yakışıklı olunca utanma kat sayim artıyor.
Elaylama DestinyTutarAkyol ben vajinal kültür verdim 3-4 hafta önce ama rektal ı-ıh daha hiç vermedim. 🤨
Annesininbalbocugu DestinyTutarAkyol Ben yarin çatı muayenesi olucam bu vajinal kültür nasıl oluyor peki
Elaylama DestinyTutarAkyol hem açıklık var mı diye muayene oldum hem de hemen kültür aldı. daha önce smear aldırmıştım. onun aynısı çubuğu içeriye rahim ağzına sürüyor. sanırım rektal de aynı çubukla popodan örnek alınmasıdır gibi geliyor bana.
DestinyTutarAkyol Annesininbalbocugu bugünün bildirimin de yazıyordu bende anlamadım netten baktığımda virüs taraması diyor ama nasıl yapıldığına dair birsey yazılmamış. Dr cati muanesi yapacağı gün öncesinden mi söyledi. 37 de benimde aç gelmemi söyledi sadece.
Annesininbalbocugu DestinyTutarAkyol Geçen haftaki muaynemde söyledi hem nst bağlandım hemde normal muaynem vardi a Ama bana aç gel felan demedi bari ben aç gideyim ne olur ne olmaz 🤔