Srnrcvs 38 haftalıgım acılmm 3 cm ne zanan sonra olur dıgum yatıs verdı sancımda var ndtde hemde hısseduyırum
Seh999 Akşama olur inşallah açılmana bağlı. Hareketsiz kalma . Bol bol merdiven in çik, suquat yap,pilates topu varsa onunla egzersiz yap,ördek yürüyüşü yap süreci hızlandır anlayacağın.
Srnrcvs Neler yaptınız hızlı acılma ıcın yanı benım nstde sımdı sancı cıkmadı ama acılmam 3bucuga dogru gıtmıs rahım yumusamıs bıraz daha dedıler devlette dogum yakacahım pilates topunu 4 cmden sonra baska bı odaya alacaklarmıs o zaman vercex dedı bende odada kendım napabılırım kı
SeydaaYlmz Srnrcvs squat yapabilirsiniz odanın içinde yuruyebilirsiniz benim 3 cm le yatışım yapıldı akşam doğum yaptım
Srnrcvs SeydaaYlmz ben eve gelmek ıstedım odada hıcbısey yapamadıgım ıcın en azından evde acılmamaı hızlandırırım dedım 3 de kaldı acılmam
ElifKarata SeydaaYlmz ya benm ilk gebelikte hiç bir belirtim sancm acilmam felan yoktu bi gece ağrıya uyandım ama.tualete gidip geliyordum sürekli 5 dk da bir sonra hemen doktora.gttik 5 cm aclma var dediler hemen acil sezaryene aldılar çünkü bebek 4550 gramdi ertesi günde ameliyat olcamtm zaten bebek gelmeye karar verdi.bazi gebeler açılmaya günler boyu sancı çekiyor benm hersey Bi anda.basladi
SeydaaYlmz Srnrcvs en iyisini yapmışsınız biraz da yoksa suni sancı su patlaması derken akşama doğum yaptırırlardi eğer sancın yoksa bebek de iyiyse evde durun 😌
Srnrcvs Seh999 sımdı evımdeyım bıraz yıne kanamam geldı (alttan muayene ettıklerı ıcın sureklı kornalmıs ebeler oyle dedı) sancım da hıssettıgım yok aama kasılma var karnımda taş gibi oluyo sureklı umarım bu hafta dogumum olur 3 cm ıle cok beklıyende varmıs
Srnrcvs hunilimom hurma yedım pilates yaptım dınlenıyorm ama eve geldıgımden berı yuruyemıyorm asırı bı baskı var cok zorlanıyorm ıns bu hafta gelır normalde 1 cm ıle yatıs yapıldı doktor acılma olcagını sanmam dedı bu sabah 3 cm oldugunu gorduk sureklı bakıldı ama ılerlemedı eve gıtmek ıstersen gıt dedı eve geldım sımdı kanamam geldı her kanamada acılmam oldu ama hastanedeykrn ıns acılmadır yıne😂
Srnrcvs SeydaaYlmz ya 4 cm olursan dogumhanedekı odalara alıcaz ve artık cıkartmayız demıslerdı ama ılerlemeyınce bende bunaldım psikolojık olarak sureklı alttan bakılması cok canımı yaktı evımdyım cuma gıdıcem nstye tekrar ıkı gunde bı gıdılcek bakalım
Srnrcvs Edaaa123 aldım gelır gelmez ya benım acılmam olduguna gore dunden bugune demekkı aktof acılmalrm oluyo degılmı oyle demek 😂😂 umarım beklemem 2 hafta falan 38 haftalıgım tam