anneninbiri Milena günde bir kesin içiyordum kokusundan tiksindm artk içmiyorm doktor günde bir serbest nescafe yasak dedi 🚭
YagmurAnnesi Milena Yasak yoktu ben yinede ilk 3 ay haftada bir falan içiyordum ama sonra baktim herkes içiyor 😊 internette de günlük 1 tane içilebilir diye yazilar okudum. Şimdi 1 defa iciyorum günde. Fazlasi yok ama 😊
Elfibrhm2609 Milena ben ben ben 😀hastasiyim hamilelikten önce günlük 3 fincan iciyordum şuanda 1 düşürdüm 1 fincan içiyorum günlük 💕❤
muhasebecianne ben 🙋 32.haftamizdayiz her gun olmasa da içiyorum turk kahvesinin gunde 1 fincan zararı yok ancak nescafe hamile oldugumu öğrendiğim günden beri hic içmedim 😊
EdaMinaKele Bende içiyorum bazen günde 2 kez içtiğim oluyor cok seviyorum cunku 😥 bide necsafe latteyi cok sevdiğim icin iciyordum haftada 1-2 kez
AppleCatCoffe Milena hamilelik öncesi günde 3 tane içerdim şimdi 1 fincan bile içmiyorum 🤗 siyah çayda günde 1 bardak oda çok açık olacak şekilde içiyorum ☺ Mümkün olduğunca bol su tüketmeye odakladım vücudumu🙃
Albevna_ Günde 1 fincan Türk kahvesi şekersiz 🤗 vazgeçemiyorum ama bazen de içmiyorum. Genelde starbucks.tan kafeinsiz americano onuda şekersiz içiyorum eşimle gidiyoruz bi değişiklik oluyor iyi geliyor. Denemenizi tavsiye ederim👍🏻😍