nesli5154 Tüp bebek yapan birisi toplamda bütçe olarak ne kadar bir ücret gidiyor bilgisi olan paylaşabilirmi
Zeybal34 nesli5154 70 bin gitti şimdiye kadar herşey dahil ilaç iğne vs benim hastanem uzak o yüzden biraz daha pahalıya patladı bana ama 70 bin net var. İlaç miktarına göre değişir.
Htchlg nesli5154 60 yakın gitti hastane başka şehirde idi gitme gelme yeme konaklama ilaçta hepsi değil tabii ki baya maliyetli oldu
Hilalaydink Henüz transfer olmadım suana kadar 70 bin küsür gitti transfer öncesi ilaçlar da oluyor onlara falan da başlayınca sonucu alana kadar rahat 100 bin olur diye düşünüyorum
Hilalaydink Adetimin 3. Günü çağırdı doktor transfer öncesi ilaçlara başlamak için o da cumartesi gününe denk geliyor bekliyoruz :) sanırım ay sonu ya da Kasım başı gibi transfer olur
Ravza11 Hilalaydink benimde Kasım sonu Aralık başı gibi opudan 10 gün sonra regl oldum gittim rahim dinlendirmeye karar verdiler 1 ay
Ravza11 Hilalaydink gittiğinde transfer sürecini anlatır mısın bana da canım kontrole kaç kez cagirdiklarini vs merak ediyorum
Hilalaydink Ravza11 tabi haber veririm hakkımızda hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin insallah