kaderbrk Suni sancı verdıler Rahim agzı hala normal doguma musait degılmıs acıklık 1 cm ve suyumda geldıgı ıcın sezeryana alınabılırım bakalım ılk ve ikinci muayene aynı ilerme yokmuş hala inşallah nasipte ne varsa o olsun❤️
Blackkcat kaderbrk canım hakkında hangisi hatırlıysa öyle olsun da inşallh sağlıkla bir an önce kavuşursun bebene😍yaa bana da dua eder misin sancın olursa aklına gelirsem sağlıkla alayım ben de kucağıma
Blackkcat kaderbrk ne yaptınız doğum oldu mu,giremedim bir daha foruma,hayırlısıyla almışsınızdır inş kucağınıza☺️
kaderbrk Canım anneler suyum durmuyordu suni sancı da yaramıyordu 1cm acıklıkla asagıda ınmıyordu sezeryana alındımm meger boynuna kordon dolanmış inemıyormuş bebegım aman ha ısrarla kımse bekletmesın allah korudu cok sukur hersey yolunda sezeryan sonrası sancı da cekılmez gibi degıl allah guc verıyor saat3 olmuş sancım vardı biraz igne yaptırdım uyuyamıyorum oglumu aldım kucağıma hiçbi agrı kalmıyor sanki henuz ılk gecem o kadarda buyutmeye gerek yokmuş sezeryanı Saglıkla gelsın de ne sekılde olursa olsun hem şipşak oldu 30dk surmedı🥲😅
Blackkcat kaderbrk hayırlı olsun canım,ben de yaşadım aynısını büyğk oğlumda sancım aşırı vardı açılmam yoktu bebeğim 3kat dolamış çünkü boynuna en son nst de kalp atışları bozulunca benide aldılar sezaryene,aynı şeyleri yaşamışız ven 9sene önce☺️
Eymenmoms kaderbrk sezeryanlı büyütmüyorum sonrası yaşayacaklarımı büyütüyorum o ilk yürümeler snra yatarken kendi başına kalkamamak bebeği indirip kaldıramam sonra süt bel boyun ağrısı Allah kolaylık versin hepimize
kaderbrk Blackkcat gerçekten Allah korusun bi durum varsa bekletmek risk cok sukur bugun iyilerse ne mutlu bize☺️
kaderbrk Eymenmoms amin amiin bunların herbırını dun gece tattım ama bir kaç saat bi anda kalktım ilk yürüme 10 dk bıle sürmedi sonra biraz sızı için serum iğne sonrasında kendıme geldım kendım tuvalete gittm kalkıp yürüdüm kendım dogruluyorum zaten kucucuk bir elimle bile rahat kavradım bebeğimı kendım aldım koydum yerine süt meselesi dogru hemen gelmıyor ama normal dogumda da hemen gelmıyor dedi hemşireler bir kaç gun idare edicez blyle böyle inanın hıc o kadar ağır şeyler değil tabi bu benım bunyemde öyleydi rabbim herkese kolaylık versin
kaderbrk Edadan epiduraldi evdeyim şimdi ister istemez kalkıp yatarken dikiş yerınden hassasiyeti var vücudum ufak ufak narkoz tepkisi veriyor ama ilaç kahve iyi gelıyor cok şükür❤️
kaderbrk Eymenmoms yaa demekki bunyeye göre yaşanılan şeye göre insanda rtkı bırakıyor olsun cok sukur bugunumuze🙏🏻🥲