Esracigdem Yine aynı yazar’ın Serenad, Kardeşimin hikayesi kitapları çok güzeldi bir solukta okumuştum. Yine Türk yazarlardan Yaşar Kemal’i şiddetle öneririm.
Aksiyon, ters köşe, akılcı romanlar sevenler için John katzenbach tüm romanlarını önerebilirim.
Klasik sevenler için Karamazov Kardeşler, gülün adı, Anna Karenina ( gebeliği öğrendikten sonra bu 3ünü de orijinal metinle tekrar sipariş verdim. En son üniversitesi 2de okumuştum, bebek olduktan sonra uzun bir sürü sakin kafayla okuyamam diye. Mükemmeldir 3ü de)
Aşk romanı sevenler için kesinlikle dönem romanlarını öneriyorum, özellikle Victoria dönemi. 2 gün içinde nasıl bittiğini anlayamayacakları ve insanın içini sıcacık yapacak kitaplar. Julia garwood, Judith McNaught, Julia Quinn bu yazarların bütün kitapları 💕
Farklılık istiyorum diyenler için de kafanızı kurcalayacak, uzun uzun düşündürüp hem huzursuz edip hem mutluluğu sunacak kitap olarak da “Bir Çift Yürek”
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sevdiğiniz herhangi bir türü söylerseniz o türde okuduğum varsa yardımcı olurum ☺