Mihrican2121 Hazal2323 Haticekubra bende şimdi bu sorunumu yazacaktım ki bu başlığı gördüm gazdan sancı çekiyorum artık sürekli şişiyorum 4 değil 7 aylık gibi oluyor karnım bugün miğdemi bulandırdı bu şişkinlik
Glstn Neden oluyor acaba kızlar üzüldüm😔Ben başından beri hamd olsun öyle bir sorunum olmadı.Ama gaz sancısını bilirim Allah yardımcınız olsun. Rabbim şifa versin inşallah 😊
Cansn Hamilelikte yediğimiz besinlerin en yararlı kısmının bebeğe ulaşması için sindirim çok yavaşlarmış ve bu gaz kabızlık şişkinlik hazımsızlık olarak bize geri dönüş yaparmış. Aslında çok sıkıntı yaratsa da çok romantik değil mi Bunu öğrendiğim de gözlerimden kalpler çıkmıştı 😍😍😍 Çare az ye hazmı kolay şeyler ye bol lifli beslen. Akşam yemeğinde kuş kadar ye aç yat 🤦🏼♀️
Cansn Haticekubra işte sindiremediğimiz için yememek lazım ama hamilelik bu canın istiyorsa üzmenin bir manası yok.gaz sancısı çekmediğim günler açlıktan kıvranıyorum. Karnımı doyurduğumda da gazdan duramıyorum
Dimple23 Kızlar yemeklerden önce gaz yapmaması için çipneme tableti veriyodu doktorlar isterseniz bi danışın doktorunuza ben de diğer gebeliklerimde sancıdan hastanelik oluyodum