Mlsfcr Kızlar bebeğnizin doyduğunu anlayıp nasıl emzik veriyorsunuz acaba bir haftalık benimki bi kaç gündür memede uyumak istiyor ama çok yoruyor bu beni sadece uykuya geçişte vermek istiyorum yardımcı olur musunuz
Tuvvba96 Mlsfcr parmağınızla yanağına dokunun eğer aranmıyorsa doymuş demektir, gözleri kapalıysa göğsünüzü çıkarıp direkt emziği takabilirsiniz ben öyle yapıyorum 😂😂🥰
Yenibirannee Mlsfcr gunluk bez sayisini takip ediyorum birde memeyi kendisi birakmis oluyor. bos yere araninca bende hemen emzik veriyorum ama henuz alışmış degiliz 😂
Deletedmom_116 Mlsfcr benimki dört aylık özellikle eşim gidince memeye yapışık yasiyo🤣🤣bu sabah çıkarıp anında emzgini verdim direk uykuyadaldi 🤣🤣
Tmmmmjhff Yenibirannee benim bebeğim 4 günlük çok fazlada sütüm yok mememi emzik olarak kullanmaya başladığını anladım dünden beri veriyorum mecbur 😩 sarılığı 12 çıktı korkuyorum biraz
Yenibirannee Tmmmmjhff bol bol meme o zaman. bende sariliktan korktugum icin mama destegi verdim geceleri valla 8den yukselmedi hic suan baya gitti rengi beyaza döndü 😂
Tmmmmjhff Yenibirannee Mama desteği ben de yapıyorum doktor sarılığı çıkınca destekle mutlaka dedi hipp kullanıyorum ben siz ?
Tuvvba96 Tmmmmjhff Hayır endişelenmeyin zaten açken istesenizde almıyor, benim oğlum eliyle atıyor emziği ama uykuya geçişte çok işime yarıyor 😂😂