Marmot Merhaba ilk oğlum ağustos ayında doğdu, ondan kalan epey kıyafet var ama ilk aylar için hep ince şeyler var. Bu oğlumun doğumu ise aralık sonunda görünüyor. Neler almalıyım ekstra ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Annemm1213 Marmot Ağustosta da doğsa yenidoğan için olan zıbın takımlarından varmı ilk bebeğinizden kalan benim bebeğim de kış bebeği olcak ben normal zıbın takımları aldım bir de askılı çıtçıtlı atlet aldım öyle içine uzun kollu atlet almadım zıbının üzerine ince yelekler giydirip battaniyeye sarmayı düşünüyorum normal zıbın varsa başka ek bir şeye gerek yok bence battaniye ile sarılır diye düşünüyorum
Hilal_blc Marmot ev doğalgazlıysa abarticak kalınlıkta bisey almana gerek yok bence evde tulum giydirirsin dışarı icin peluş tulumlar alırsın bide kalin battaniyenin icine koydun mu tamamdir
Marmot Annemm1213 hastane çıkışı, bol miktarda kısa kollu uzun kollu zıbın var. Ama ev soğuk. Doğalgazlı fakat müstakil ve güneş görmediğinden ev ısınmıyor. Sweat tarzı bir şeyler de mi almalıyım ?
Marmot Hilal_blc ev doğalgazlı ama güneş görmüyor, yalıtım yok o yüzden doğalgazı ne kadar çok açsak da ısınmıyor.
Annemm1213 Marmot hırkalı takımlar var zıbınla aynı para öyle alabilirsin badisi hırkası var en azından hırka daha sıcak tutar