Minikruyam Merhaba ben 12+4 um doktor randevum var öğleden sonra heyecandan geberiyorum dua edin bana nolur birde cinsiyeti ne zaman ogrendiniz ?
Nsm57 Minikruyam bende öyle idim çok acele ettim:) ozele sırf söylesin diye gittim kadına o kadar ısrar ettim ki 13.de kız büyük ihtimalle dedi rüyalarıma hep kız bebek dogurdugum girdi ve 16. Haftada net birşey söylediler erkekmis
Minaeyll Minikruyam 12. Haftada kız dediler 16. Haftada erkek gibi ama kordona benziyor 20. Haftada gel dediler. Aynı gün özele gittim yüzde yüz erkek dedi 🤗 değişebiliyor yani en iyisi beklemek
paradise35 Minikruyam bende 12+1de doktora gittim tahminim var ama kesin olmadan söyleyemem 16. haftada geldiğinde öğrenirsin dedi. kimininde 12de kesinleşiyor hatta 11de bile kesinleşen var
birhamilelikgunlugu Nsm57 ay değişiyor mu zaman geçince ya da ehli bir doktor denk gelmesi lazım sanırım 30. Haftaya kadar kız diyip erkek çıkan da varmış
birhamilelikgunlugu Nsm57 çok utanıyorum ya farklı doktorlara çıkmaya. Sonra basa döndüğümde kendi dr gittiğimde görüyorlar ya
Dnmzzeda Minikruyam Bende çok merak ediyordum doktorum da tahmin bile edemezdi 16.haftamda kız olduğunu öğrendim