MercimekVeaAnnesi Kizlar 7 gun dogum yaptm ama hala bagirsak sorunum var asiri yavas zorla gaz cikariyorum kabizim bir sorun mu var ki aranizda boyle bisey yasayan varmi ne zman gecer
Elababy MercimekVeaAnnesi ayni durum bendr de var gaz cikartirken bile zorlaniyorym kabizlik ztn var 12 gun oldu dogum yapali
Sevginindili MercimekVeaAnnesi 18 günlük anneyim hala sıkıntım oluyor kayısı hoşafı için lifli gıdalar tüketin ☺️
Yenibirannee MercimekVeaAnnesi doktorunuz tuvakete çıkaracak ilac vermedi mi?? benimki hem toz bir icecek hemde fitil verdi
G-k MercimekVeaAnnesi canim yarım çay bardağı zeytin yağı, yarım çay bardağı pekmezi bir tavaya koy ısıt, üst üste 8-10 kaşık birden iç, yarım saat içinde tüm bağırsakları boşaltıyor, gaz felan da bırakmıyor.
MercimekVeaAnnesi Elababy Resmen bagirsaklarim ful dolu ve icinde gaz var ama ikinsamda sanki bagirsakta bir hareket yok cikmiyor son haddeye gelince zorlayarak cikariyorum ama kabizlikta yok sadece ittirme mekanizmasi yok gbi cok garip korkuyorum boyle olunca canm seninkide mi ayni
MercimekVeaAnnesi Sevginindili İciyorum hemde cok ama hepsi icimde ve ikinsamda son haddeye gelmeden cikmiyor canm sanki tikali gibi bagirsak hareketim yok da dolunca bosluk yaratmak icin az bisey yapabiliyorum gibi korkuyorum canim ya seninde mi ayni
Elababy MercimekVeaAnnesi ayni vallahi ikinamiyorum sorun orda dikisim fln patlar diye kabizim nasil gececek bilmiyorum
Mira343434 Kızlar bol bol Sakiz çiğneyin aşırı iyi geliyor bnde doğum yapalı 15 gün oldu doktorum hep sakız çiğneme m gerektiği soledi
MercimekVeaAnnesi Elababy Ben kabiz degilim canm ishal yapcak seyler yesemde gelmiyor tuvaletim ama komple dolu oldgunu hissediyorum ve duzeliirmi acaba ya korkuyorum bisey mi oldu yoksa normalmi
MercimekVeaAnnesi Yazmelegi_ Canm aslinda kabiz degilim sanki bagirsak calismiyor gelmiyor gelsede cok zor yapiyorum ve cok az saki bagirsak doluyor yer olmayinca biraz cikartiyor yer aciyor sonra tekrar dolduruyor kendini gbi o kadar kayisi falan icmeme ragmen tuvaletim gelmiyor bende korkuyorum acaba bu hep boyle mi olacak iyilesecek mi
Yazmelegi_ MercimekVeaAnnesi ha öyleyse eğer belli bir süre sonra düzene giriyor ben 15 20 günde düzene girmişti