gulsumtopcu gecelerı uzandıgımda mıde yanması oluyor ve en sonunda kusuyorum bunormalmı 36 hamıleyım 😩
Brlgry gulsumtopcu Benimde öyle ama geçinceye kadar soğuk süt içiyorum yudum yudum hiç denediniz mi Bir şey yapmazsam istifra ediyorum bende boğazıma porçöz dökmüşler gibi yanıyor Allahtan süt iyi geliyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Yaceemm gulsumtopcu benimde öyleydi 3 gündür azaldi sanırım karnım indi aşağı. Soguk süt rahatlatıyor biraz. Yani o asit gene geliyor ama tatlı oluyor yakmıyor.
minnakannesi38 gulsumtopcu aynı bendede basladı ya 33. Haftalığım bogazıma kadar gelıyor yediklerim bende çıkarıyorum 😖
1850 gulsumtopcu bende 32yim sankı bırsey boğazımda takılmıs gıbı Acıyor . Feci bır acı hıssı yanma hıssı var boğazda. Sankı yedikler mıdeden gerı gelcek gıbı oluyor. Aynı durumlar var yani
Yasemin9420 gulsumtopcu korkmanıza gerek Yok. Bebeğinize bişey olmaz. Bende gaviscon şurup ve soğuk süt içiyorum. Faydasını gördüm çok şükür. Sizde öyle yapın.
Umutdeniz gulsumtopcu yemekten hemen. Snra elma yiyorum ve bi dk sonra sakız çiğniyorm yemekden snrada hemen uzanma aktif ol