39+4 te gece 1 bçuk gibi nişanım geldi. Yattım hafif adet sancısı gibi ağrılar gelip geçiyordu saatte bir gibiydi sancılarını aralığı sabahı bekledim eşime de sancımı söylemedim panik olmasın diye. Sabah 8 gibi uyandırdım . Doktorumu aradık hocam nişan geldi sancım da var dedim gel bi muayene edelim dedi. Kliniğe gittiğimde alttan muayene etti 2 cm açıklık vardı bugün içinde doğar dedi. Hastaneye yatışımızı yaptırdık bşeyler yemek için izin alıp çktık. Saat 11e kadar oyalandık kahvaltı yaptık. Ağrım 5 dakikada bire düşünce hastaneye koştuk yatırdılar açıklığım 4cm olmuştu kendi sancım o kadar çoktu ki seni savcıya gerek duymadılar. Doğuma kadar ki süreçte çektiğim sancılar dayanılmazdı ebeler gelip yarım saatte bir de alttan muayene yapıyorlardı iyice mahvoldum tekme atmışım o acıyla ebenin koluna. 3 bçuk saat bu şekilde geçti en son muayenede açıklık 9cm olunca doğumhaneye aldılar ama kendimden geçmiştim çatala titremekten çıkamadım. Ikınma anında ölücem sandım. Son nefesimi verir gibi verdim sırf bebeğim zarar görmesin diye tüm gücümle… Hiç bir anını unutmuyorum benim için zordu ama sonu güzel şükür kızımı görünce btti acılarım…