Kvsr_cvlk CNm Helen korkup endiselenip gitme Hemen dogum olmuyor.
Benim nisanim geldi saat 5de exan Okinmusdu. Sanci yoktu sadece kan vardi. Namaz kildim kuran okudum dua ettim. Beklerim sanci gelsin. Gel medicine is yaptim. Banyo ettim sicak su doktum alt bolgeme plates yaptim. Sanci bekliyom 8 saat bekledim evde esim zorladi gidelim fln. Ve bebek hareket etmiyordu dogum basladigi icin Drmekki. Neyse gitmek isdemedim Ben sanciya odaklanmistim. Begin kiyafet bile almadik ciktik Ben yarin yada gece dogum olur diye dusundum cnki sanci olmadigi icin.
Kontrol etti ebe 6 cm acikligin var dedi Ben sokk😁 îlk doguma gore cabuk acilmissin naptin dedi. Dualarim kabul olmus dedim😊 surekli ve kalpten allaha Dua et. Zikir CEk kuran oku. Dogum aninda abese suresi 20ayet summesebileyesserah :sonra ona you kolaylastirdi.
Rabbiyessirvelatuassir
Rabbitemmimbilhayir :rabbim kolaylastir, zorlastirma, rabbim hayirla sonuclandir. Hamileykende zikir et. Dogum basladigindada ikinma aninda da.
Neyse yani oglen 1de yatisim yapildi. Doctor suyumu patlatti direk suni sanci takildi. Indian sancim hic gelmedi. Kalan 4 santimide suni sanci alarak acildim.suni zordu. Ve ikinma aninda suni sanci kayboldu anlamadim giti. Ve Allah in isi yani
Ve sanci size kafama gore ikindim. 3700kilo dogdu oglum zordu ikinma catliycak gibi oluyo insan. Ve saat 5.20de ikinma oglum dogdu. Evde iyiki beklemisim. Suan ikinciye gebeyim e bundada Hemen gitmicem.. Bakalim nasil belirti olcakbu sefer 😇