Hsnanr Gebelikte THS değerinin yüksek olduğunu farkeden ve doktorun anestezi doktoruna gözükmen gerektiğini önemli bi rahatsızlık olup bebişede zararı olduğunu öğrenen varmı ?
Hsnanr Aygn klasik ta Aygn ilk sağlık ocağında tahlilde 4.05 falan çıkmıştı sonra özelde doktor TEkrar yaptırmamı ıstedı 3.82 çıktı ılaç kullanıyorum ve kontrole alacaklar sürekli 🤷🏼♀️
Aygn Hsnanr benmde 3.50 bende ilaç kullaniyrm bir gün tek bir gün çift doktor da o derece kötü demedi bana
Hsnanr Aygn banada kötü değil ama önlemini almak gerek dedi çocuk ıcın allah korusun gerılıkten falan bahsedınce içim gitti tedirgin oldum aklıma takıldı
FatmaBykkzmazErence 3 ay önce 5 buçuk olmuş doktorum dahiliye uzmanına gönderdi ihmal ettim 🤦🏻♀️Geçen ay 6 buçuğa çıkınca direk dahiliyeye gittik oda geç kaldığımızı hamilelikte bu değerin 3 ün üstüne çıkmaması gerektiğini söyledi ve ilaç yazdı 75ml. 1 ay kullandım bugün tahlil yapıldı 3 çıktı. Ama sorun bence bu ay bebeğin kilo almamasıydı. Tiroit yüksekliği bebeğin yavaş kilo almasına sebeb oluyomuş
Aygn FatmaBykkzmazErence valla bende ilacı hergun kullaniyrm ama galiba birazda tiroit yukselten yiyecekelrden uzak durmak lazm lahana turp brokoli yükseltiyr
Hsnanr FatmaBykkzmazErence bana direk bebeğin geriliğine düşük riskine sebep olur dedi canımdan can gitti 🥺
FatmaBykkzmazErence Aygn ama seninki çokta yüksek değilmiş yani ilaçsız da düzeltebilecek durumda benimkine baksana tavan yapmış. Dikkatli olun valla en başından👍🏼
Hsnanr Aygn onları bılmıyorumda bana balık Yemenli önerdi hamılelıkte zaten tüketin ama buna da iyi gelır diye söyledi normalde balık hıc sevmem yemezdımde bana ondan kaynaklı olabılecegınıde söyledi
Aygn FatmaBykkzmazErence kiz bnm de 5 kusurdu basta ilacı bırakınca yine yükseliyor şuan hala 3 buçuk bnm ve 2 buçuk altı olması gerekiyor
Aygn Hsnanr yok ya kötü düşünme valla ben pek takmiyrm onu benm komşu var ondada aynı şekilde tiroit vardı bebeğinin maşallahı var valla