ilaydakaya-21 Kızlar merhaba 31 haftalık hamileyim ve bugun bi baktım bacaklarım catliyor mor çizgiler var ne yapmam lazım nasıl geçer psikolojim bozuldu
mimar_anne ilaydakaya-21 canım benim de bacaklarım çatladı kırmızı çizgi oldu hep çok kafaya taktım ama doğum yapınca o renkten eser kalmadı
bdenerigokce ilaydakaya-21 bacaklarına sürdün mü yağ, ben sürmüyordum baktım çatlamaya başladı hemen sürdüm artık sürüyorum, 2 hafta da şişe bitiyor ama olsun
NewMomm1 ilaydakaya-21 Ayy bende burda bekleyeyim😂31 haftalık gebeyim bacaklarımın üst kısımlarından çatlamışım😂 Allahtan iç tarafta kalıyor görünmüyor😂
Semmraa ilaydakaya-21 soğuk su ile yıkama ve doğum sonrası kilo verimiyle azalıyor dizler ve bacaklar bazen kaldırmıyor ağırlığı seninde ayın büyük bebek ve rahim büyümüş normal zamanla toparlar geçmesse usg baktırırsın detaylı
__mom1 Çatlak kremi ve yağ kullanmak gerçekten etki ediyor. 10 tane çatlak oluşacaksa 5 tane oluşuyor en azından
tugcesakzci ilaydakaya-21 çatlaklar oluştuysa geçmez maalesef zamanla teninizin rengini alır doğumdan sonra beyaz gibi oluyor. Ama çatlağa tek çare güzellik salonuna gitmek başka türlü geçiremezsiniz