Liyamm1 Merhabalar, Ben yeni gebelik testi yaptım çok yorgundum ve sürekli tansyonum dusuyordu yapayim dedim normalde adetim 3 gün sonra başlayaçakti. Testi resim olarak koyuyorum ne dusunuyorsunuz pozitif mi? Tesekkür ederim 🙏🏻
Deli_hatun_7 Liyamm1 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum bende adetime 3 gün kala erken gebelık testıyle öğrendım ardından kaset test yaptım böyle çıktı Suan 7+4üz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Liyamm1 Busraa-aa testi gece yapmama ragmen mi? Hamile olmayi çok istiyordum ama pozitif gorunce korktum valla 😂
Liyamm1 Deli_hatun_7 insAllah Çok tesekkür ederim Allah’im sizede saglikli bir evlat nasip etsin hayirli ugurlu olsun 🙏🏻 ama ben eskiden çok idrar efenksyon yaptim aklima geldi sizce o pozitif gosterebilir mi?
Deli_hatun_7 Liyamm1 idrar enfeksiyonundan kaynaklı pozitif çıkacağını düşünmüyorum kuzum sen yarın kan ver netlestır canım benim üzme yorma kendini dikkat et mutlaka hayatını yavaşlat mutlaka ben mesela eşim hep derdiki bir yere gittiğimde ışınlanıyonmu napıyon gitmemle gelmem bir olurdu koşmazdım ama hızlı yürürdüm yavas yürümeyi hiç sevmem aslında ama artık eşimde alıştı o bize ayak uyduruyor sabah kahvaltı yapmayı hiç sevmeyen ben şimdi saati saatine kahvaltı yapar oldum ilaçlari aksatmıyorum ki genelde hiç sevmem ilaç içmeyi 😂😂 yani ağır kaldırma itip kakma eşyaları ani hareket yapma ben mesela ilk haftalarda alışkanlıktı ani kalkar otururdum kasıklarıma sancı girerdi şimdi kalkarken yavaş hareket ediyorum şimdi bebişleri düşünme vakti kuzum kalp atısını duyduk çok şükür sımdıde cinsiyet partisi yapacaz dıyoruz onun telaşı aldı bizim için cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter ama hevesımız var daha önce iki kaybımız olmuştu çok bekledık bu günleri suanda keyfını çıkartıyoruz minnakla ❤️🥹👼
Liyamm1 Deli_hatun_7 Çok tatlisiniz ya 🥰 sizede hayirli ugurlu olsun Allah’im sağ sağlim kuçaginiza almayi nasip etsin insAllah.Allah’im isteyene de versin insAllah 🙏🏻. Ama kan vermeden 100% hamileyim diyemem 😂 suan hala şaşkınım 😂😂